• 瀏覽: 1,003
  • 回覆: 13
+2
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191115/mobile/bkn-20191115093321790-1115_00822_001.html
反修例風波持續,紅隧近九龍入口今晨(15日)再遭黑衣人連掟多枚汽油彈,期間更有人射火把,與此同時,有片段流出,疑有大批黑衣人在理工大學的泳池旁練習掟汽油彈,火光熊熊,泳池慘變成「練靶場」。

片段拍攝的時間不詳,估計是夜後,泳池的大光燈亮着,可見泳池已被放水,泳池旁有大批黑衣人聚集,人聲嘈雜,期間有人不斷向泳池投擲汽油彈,先後有3個汽油彈擲出,泳池底部被熊熊烈火燒成焦黑,估計最少已被擲逾數十個汽油彈。期間有示威者叫人後退一些,亦有人高叫「我又玩」....

大批黑衣人在理工大學的泳池旁練習掟汽油彈

壞晒腦理大曱甴黑暴,
搞到自己校園一塌胡塗,
睇見都令人氣憤及唏噓!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-25 03:39 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191115/mobile/bkn-20191115093321790-1115_00822_001.html
反修例風波持續,紅隧近九龍入口今晨(15日)再遭黑衣人連掟多枚汽油彈,期間更有人射火把,與此同時,有片段流出,疑有大批黑衣人在理工大學的泳池旁練習掟汽油彈,火光熊熊,泳池慘變成「練靶場」。

片段拍攝的時間不詳, ...
曱甴就係畀鄧炳強一哥玩困獸鬥
理工墳墓

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-25 05:41 PM 發表

曱甴就係畀鄧炳強一哥玩困獸鬥
理工墳墓
一哥鄧Sir應該早些上場揸莊,
香港就唔會被班曱甴黑暴搞到......

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-25 03:39 PM 發表

片段拍攝的時間不詳, ...
香港曱甴 香港大學曱甴 理工 就係佢哋嘅墳墓

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-26 07:00 AM 發表

香港曱甴 香港大學曱甴 理工 就係佢哋嘅墳墓
呢單嘢真係笑死藍絲

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-26 09:31 AM 發表

呢單嘢真係笑死藍絲
鄧炳強一哥哥玩到理工大學變咗曱甴墳墓

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-26 09:31 AM 發表

呢單嘢真係笑死藍絲
仲要俾社會大眾市民睇到,
理大班壞腦曱甴暴徒本色表露無遺。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-26 12:56 PM 發表

仲要俾社會大眾市民睇到,
理大班壞腦曱甴暴徒本色表露無遺。
我哋日坐喺屋企 食住花生睇住班暴徒畀鄧炳強一哥哥玩困獸鬥

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-27 08:58 AM 發表

我哋日坐喺屋企 食住花生睇住班暴徒畀鄧炳強一哥哥玩困獸鬥
我最鍾意睇過
裝甲車 又 進又退

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 10:21 AM 發表

我最鍾意睇過
裝甲車 又 進又退
好睇過警匪片 烽煙四起火頭處處

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-27 11:08 AM 發表

好睇過警匪片 烽煙四起火頭處處
睇到腎上腺上升

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 11:25 AM 發表

睇到腎上腺上升
淨係睇嗰隻水曱甴
爬 屎 渠
畀毒嗰篤爆佢嘅逃生路線
拉q咗

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-27 11:51 AM 發表

淨係睇嗰隻水曱甴
爬 屎 渠
畀毒嗰篤爆佢嘅逃生路線
拉q咗
爬足12個鐘 屎渠 佢都算有毅力

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 12:20 PM 發表

爬足12個鐘 屎渠 佢都算有毅力
曱甴生命力強又被手足放棄,為有搏命爬,
好似三位一體隻借屍還魂六八狗咁死唔斷氣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]