• 瀏覽: 1,779
  • 回覆: 18
小學資訊科技男助理被同事撞破從女廁步出,校方接報裝設閉路電視監察女廁門口,揭發男助理兩度尾隨女學生進入廁所,並蹲在廁格前偷拍她們如廁。該男助理早前承認兩項製作兒童色情物品罪,今(16日)在西九龍法院被判監3個月。裁判官判刑指,家長將子女交給學校照顧,是對校方的信任,但被告卻窺準事主年紀細,沒有應變能力而下手,案情嚴重,須判即時監禁。
辯方求情稱,被告自加入涉案學校後表現良好,一直盡心盡力,獲逾10位老師為他撰信求情。辯方又指被告過往沒有應真處理自己的心理問題,並透露他十多年前曾因在遊戲機中心偷拍女生胸部而被起訴,但他現已明白問題所在,過去兩年不停接受治療,故不會重犯。
裁判官判刑指,被告雖然不是直接負責照顧學童,但家長一般都期望學校是安全的地方,但被告卻在有預謀的情況下向年幼事主落手,這些事主即使發現被告的行為,也未必懂得應變,事後也不敢求助....

小學男助理在校內偷拍女生如廁,遭官斥向無應變能力的年幼事主下手。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200616/mobile/bkn-20200616122550410-0616_00822_001.html

又多件心理有問題的小學男助理玩廁所偷拍女生...
真係令家長們擔心...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-19 02:50 PM 發表
小學資訊科技男助理被同事撞破從女廁步出,校方接報裝設閉路電視監察女廁門口,揭發男助理兩度尾隨女學生進入廁所,並蹲在廁格前偷拍她們如廁。該男助理早前承認兩項製作兒童色情物品罪,今(16日)在西九龍法院被判監3個月。裁判官判刑指,家長將子女交給學校照顧,是對校方的信任,但被告卻窺準事主年紀細,沒有應變能力而下手,案情嚴重,須判即時監禁。
辯方求情稱,被告自加入涉案學校後表現良好,一直盡心盡力,獲逾1 ...
美背後洗香港人嘅腦袋
成二百萬隻曱甴
隨時變身喪屍

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-19 08:59 PM 發表

美背後洗香港人嘅腦袋
成二百萬隻曱甴
隨時變身喪屍
真係諗起都令人心寒...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-19 10:44 PM 發表

真係諗起都令人心寒...
比老美洗咗腦嘅教育界 真係有問題

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-20 06:52 AM 發表

比老美洗咗腦嘅教育界 真係有問題
行為卑劣 喪屍大學生曱甴

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-20 08:49 AM 發表

行為卑劣 喪屍大學生曱甴
曱甴返學就返學啦
原來返學係可以偷睇人哋㗎 隻西

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-20 09:10 AM 發表

曱甴返學就返學啦
原來返學係可以偷睇人哋㗎 隻西
舊年有大學教授
殺咗佢老婆同佢個女
你話大學係代表咩呢 曱甴窩

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-20 09:37 AM 發表

舊年有大學教授
殺咗佢老婆同佢個女
你話大學係代表咩呢 曱甴窩
大學曱甴真係 醜陋

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-20 10:01 AM 發表

大學曱甴真係 醜陋
學校變咗
曱嬉春 嘅地方
仲係犯法

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-20 10:24 AM 發表

學校變咗
曱嬉春 嘅地方
仲係犯法
偷睇小雞雞罪加一等

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-20 10:36 AM 發表

偷睇小雞雞罪加一等
藏有兒童色情照片

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-20 11:35 AM 發表

藏有兒童色情照片
藏污納垢的學校 邊有好學生 個個 變 曱甴

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-19 02:50 PM 發表
辯方求情稱,被告自加入涉案學校後表現良好,一直盡心盡力,獲逾1 ...
變撚態

香港嘅教育 係教 啲大細曱甴一齊出嚟

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-20 10:36 AM 發表

偷睇小雞雞罪加一等
條變態小學男助理淫蟲,
分分鐘可能有戀童癖...

鍵盤翻頁
左右