• 瀏覽: 8,090
  • 回覆: 33
+6

HONI SOT QUI ML PENSE, DIEU ET MON DROIT (c) 英國香港。
香港屬於法老王唔係比你辦事, 死啦你要查丫嘛望住我D野(英國香港)。(c) 總督府。
香港皇家係SHIMA既伊道唔到你亂來對住我地拉大提琴LIE。
講大話甩大牙 英皇制誥 一個角色只得一個人做伊個位置。
金字塔 (c) EGYPT,大英帝國 (c) 大英,香港 (c) 大英。
歷史。-U976410。香港三大發鈔銀行。受英國軍方保護。受埃及全體人口保護。受香港海關保護。受總督府保護。受渣打銀行保護。

(案累積得太多)(一九九七)唔比查理斯登位。受稅務局保護。受英國軍方保護。受埃及全體人口保護。受香港海關保護。受總督府保護。受渣打銀行保護。歷史。新鈔500蚊石F掣 (c)。SPECIMEN 計到盡 SPECIMEN一般人。

(你到底有幾多案呀)(你唔用合法方式係清唔到案)(有案件唔應該指控人)(清者自清)不問自取是為賊也任何人干犯一年-刊憲。$1.00 不設找贖。即係你見到張Ticket唔話比人知Take左丿就會有案丿正確既解決方式丿係三個九 (c) 總督府。歷史。

ORDER name 根據JUSTICE比到你既名字。
我讀得書少,唔識中文

實在想講乜嘢

全部中文字我都識但唔知你up乜春

完全睇唔明 😓

語癌發作, 講返蠅文啦

唔知你寫乜

想表達D乜

用口語輸入!

食藥都唔返㗎啦,直接送入堆填區啦

引用:
原帖由 666.lucifer 於 2022-9-21 20:13 發表
想表達D乜
應該係炒燶咗,太大打擊黐咗線

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2022-9-21 20:23 發表

應該係炒燶咗,太大打擊黐咗線
應該係,除非唔係。

引用:
原帖由 Jainx1917 於 2022-9-21 14:59 發表

HONI SOT QUI ML PENSE, DIEU ET MON DROIT (c) 英國香港。
香港屬於法老王唔係比你辦事, 死啦你要查丫嘛望住我D野(英國香港)。(c)  ...
太夢幻了!

多謝。

引用:
原帖由 Jainx1917 於 2022-9-21 14:59 發表

香港屬於法老王唔係比你辦事, 死啦你要查丫嘛望住我D野(英國香港)。(c)  ...
達、達、達……..聞西密碼

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]