• 瀏覽: 8,283
  • 回覆: 24
提示: 違規內容已被屏蔽
呢D女被人"目及"又唔得,架啦。

其實係針對內地人,我也試過同內地朋友遊香港,經常俾人指指點點。

亞婆分明妒忌人地靚過佢!

呢個啊婆, 擺明係倒米, 廢官同刁民都話要復常, 香港要動起來, 要有遊客嚟香港, 連的所謂高官都要係外國都周街拉客。而家有遊客嚟, 理得佢狐狸定柴狼, 廢官最緊要做靚條數, 呃的無知市民今個月又有幾多人嚟香港, 香港全面復常。狐狸精, 香港歡迎你, Hello Hong Kong.

引用:
原帖由 飛越天上的白雲 於 2023-3-29 22:46 發表

香港自正式開關後吸引了不少遊客入境旅遊,當中內地旅客人數有明顯增長,很多內地旅客也會在社交平台上分享遊港心得。前日一名內地女子 ...
有勞銀髮族曱甴又無喱頭做到單智將文宣!其實你地班曱甴想睇波定唔睇波姐?日L日漂黎漂去!唔想睇聽日就立法全部又頭包到腳啦!你地班被洗腦既智將唔好又話被侵害自由呀!

呢啲狐狸精多多都冇問題

亞婆冇料so jealous

又係奴性,如果係西人,呢個香港大媽一定扮睇唔到,什至可能讚人有性格。

DKLM,又要po相,又要遮住

如果港女咁樣著
香港男人唔敢望 一望又公審話俾視姦

引用:
原帖由 飛越天上的白雲 於 2023-3-29 22:46 發表

香港自正式開關後吸引了不少遊客入境旅遊,當中內地旅客人數有明顯增長,很多內地旅客也會在社交平台上分享遊港心得。前日一名內地女子 ...
香港乜都保守.
政治上就呢度計,
疫情已復常,人群不復常,仍分裂,
滿咀黃c 藍C,
社會不復常,不是這個煽動,就是那暴動的報道.
思想言論控制有點似以前大陸,
性也保守,一日到黑都性壓抑,
大驚小怪.

引用:
原帖由 samsunlg 於 2023-4-4 12:07 發表

先生,去不去?
老馬識途!

引用:
原帖由 freemind1 於 2023-4-4 10:05 發表

又係奴性,如果係西人,呢個香港大媽一定扮睇唔到,什至可能讚人有性格。
香港d西奴

附件

313035800_5907185635972157_3917567187927423802_n.png(432.34 KB)

主題標籤 #小紅書
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]