• 瀏覽: 4,653
  • 回覆: 22
28歲名媛蔡天鳳(Abby Choi)的肢解烹屍案震驚各界,涉案前夫一家四口2月27日提堂,分別被落案起訴謀殺及妨礙司法公正罪,好友透露原來Abby早在去

藍絲通緝犯與鄧小強影相竟然沒事
藍絲通緝犯真有特權

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時娛樂/873207/蔡天鳳1月為電影-喬峯傳-包場-前夫鄺港智兄弟有到場

鄺港智基佬黎架, 係你地黃營就咪屈過黎啦, 返番你全全, 岑司9, 豆腐C那邊啦....L主 

如果有人以為官員或者警察應該認得全港所有通緝犯,應該驗下個腦。
何以見得佢有咩政治顏色?屈得就屈?
政治同呢件案有咩關係?

著草通緝犯仲可以咁撚高調出席。

通輯犯都咁高調 而警察咁多年都唔做野

引用:
原帖由 sunday8999 於 2023-3-3 20:41 發表

通輯犯都咁高調 而警察咁多年都唔做野
其實,佢有無整過容?

引用:
原帖由 tam_n 於 2023-3-3 20:31 發表

如果有人以為官員或者警察應該認得全港所有通輯犯,應該驗下個腦。
何以見得佢有咩政治顏色?屈得就屈?
政治同呢件案有咩關係?
通緝犯竟然夠膽同警賊處處長拍照, 去埋公開大型場合
如果黃絲被通緝, 去到邊都比警賊死纏難打啦

引用:
原帖由 tom012345 於 2023-3-3 20:53 發表

佢好似係因為詐騙案被通緝,唔肯定,未犯案之前,警察好可能唔知佢係邊個(冇前科就一定唔知),犯案被通緝之後,警察會查下佢嘅政治背景、傾向先至做嘢?你有冇搞錯?

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2023-3-3 20:39 發表

著草通緝犯仲可以咁撚高調出席。

當年被通緝的張子強有冇出席首映禮呀???

引用:
原帖由 tom012345 於 2023-3-3 20:03 發表

28歲名媛蔡天鳳(Abby Choi)的肢解烹屍案震驚各界,涉案前夫一家四口2月27日提堂,分別被落案起訴謀殺及妨礙司法公正罪,好友透露原來Abby早在去

香港真係要引入人面識別系統

引用:
原帖由 tom012345 於 2023-3-3 20:53 發表

鄧炳強已經升左職 個通輯犯係同保安局局長一齊影相

藍屍撈埋一碟 狗咬狗 大龍鳳丑出世界

面如土色

家人對前夫鄺港智在2016年曾涉盜竊案被通緝一直知情,但見他經常中港兩邊走,所以譚家以為事件已解決。

大家明哂啦

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2023-3-3 21:22 發表

家人對前夫鄺港智在2016年曾涉盜竊案被通緝一直知情,但見他經常中港兩邊走,所以譚家以為事件已解決。

大家明哂啦
藍絲通緝犯 去邊度都無問題 大地任佢行 係岩岩呢單搞到太大件事 熱愛包庇的香港警察沒有辦法不做事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]