• 瀏覽: 8,750
  • 回覆: 54
隨着俄烏戰爭近日愈演愈烈,更有大量難民湧入德國,近日就一直出現反難民示威。湧入德國的難民基本上可分為三種,像如今烏克蘭因

大佬美國要你幫手接收佢d蘇州屎好難唔根,市民只能應命

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230206/bkn-20230206030043880-0206_00992_001.html

烏克蘭不費吹灰之力,  成功加入歐盟, Yeah!

做得美國隻走狗, 德國梗係要付出代價.

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-6 09:07 發表
做得美國隻走狗, 德國梗係要付出代價.
若言歐豬識諗就唔會叫歐豬啦 歐豬個朵並非浪得虛名

請德國順便接收埋班甲甴難民,唔該晒

英國罷工示威, 法國延休示威, 依家到德國反難示威.........  仲話歐洲理想國度

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-6 08:58 發表
隨着俄烏戰爭近日愈演愈烈,更有大量難民湧入德國,近日就一直出現反難民示威。湧入德國的難民基本上可分為三種,像如今烏克蘭因

大佬美國要你幫手接收佢d蘇州屎 ...
你地有烏仔美女大量湧入,如你地所願

咁支持要打咪有難民 lor 

今云論到英國偷笑了!
想當初英國點解要脫歐,其中之一就是因為難民問題,德國今次仲唔硬食!

繼續送坦克啦
交換難民

引用:
原帖由 siuhung 於 2023-2-6 09:22 發表
今云論到英國偷笑了!
想當初英國點解要脫歐,其中之一就是因為難民問題,德國今次仲唔硬食!
隔咗過海, 英國根本無難民問題 佢唔主動收邊有難民

4000萬難民啫,濕濕碎!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-2-6 09:25 發表

隔咗過海, 英國根本無難民問題 佢唔主動收邊有難民
錯了,是歐盟會要各個歐盟成員國分擔難民,唔使意大利一方硬食晒利比亞難民!

這是舔美的代價

引用:
原帖由 siuhung 於 2023-2-6 09:32 發表

錯了,是歐盟會要各個歐盟成員國分擔難民,唔使意大利一方硬食晒利比亞難民!
英國佬從來都唔收難民, 又可來有分擔難民 歐盟都唔會一船船難民送去英國, 呢個難民quota係你嘅

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]