• 瀏覽: 3,346
  • 回覆: 20
英國傳媒周三(18日)引述知情人士指,德國總理紹爾茨表明除非美國同意向烏克蘭提供美製坦克,否則不會批准把德製坦克運往烏克

得國總你竟然要脅美共,小心變成第2個亞得恩

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230119/bkn-20230119112251069-0119_00992_001.html

引用:
原帖由 T2. 於 2023-1-19 18:53 發表
英國傳媒周三(18日)引述知情人士指,德國總理紹爾茨表明除非美國同意向烏克蘭提供美製坦克,否則不會批准把德製坦克運往烏克

得國總你竟然要脅美共, ...
一個二個各懷鬼胎

美國國防部副部長:還沒到向烏克蘭提供M1艾布拉姆斯坦克的時候。
來源:
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30955793&page=1#pid555365290

英媒好鍾意老作.

希望德國可援助虎王主戰坦克

德國豹2七八十年代坦克,嗰時係先進,依家叫做落後,不過同俄式坦克還是有得打,只係依家少坦克大戰,基本上如果逃不過直升機只有捱打。

先進坦克,係要有後勤支援,需要有工程師保養,送俾烏狗都晒氣啦。。。🤭

無可能啦~係美軍軍網放出烏軍早已係納粹軍系統的訊息,而且提供大量人造衛星即時圖給美網民睇 我幾個朋友剛係華府過節⋯差唔多所有建築物都給軍方設的木板封住

見到特朗譜總統車隊⋯逹過70部軍車之多、而且行經會出現交通管制~非常形仔

引用:

唔好啦,一陣老味送d M4雪曼過去德國點算?

德國咪醒囉,幾大都推佢老美出去啦,點會跟隨英國咁很笨實呢!

德國佬幾時學識玩以退為進呢招㗎,依家睇老美點拆喇,烏克蘭會唔會趁機畀壓力老美呢

引用:

仲有越南主席呢!

美國那會派坦克去呀一去到就是美國未日戰爭開始 第三次核戰俄美互炸

引用:

你俾先我再俾,真係好鬼似啲人吵交大家拋大家

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]