• 瀏覽: 4,928
  • 回覆: 26
+2
倫敦警察廳一名警察在18年來侵犯最少12名女性,犯下24宗強姦罪的案件引起社會關注。警察廳現正翻查檢視過去收到1600宗涉及性侵或暴力的投訴,共有1

冰山一角 BNOer 慢慢享受佢地所講嘅 毅進陰國驚方啦 

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/858148?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

又話民主英國,警察水平好高? 小黃人出黎講吓野啦。

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-1-17 20:01 發表
discuss 燈神讚乜衰乜
真係希望 @hkfeddie 入黎討論下

之前幾千單都唔理,而家突然想理,別天真啦,頂多道歉當無數啦

引用:
原帖由 9big 於 2023-1-17 19:18 發表
倫敦警察廳一名警察在18年來侵犯最少12名女性,犯下24宗強姦罪的案件引起社會關注。警察廳現正翻查檢視過去收到1600宗涉及性侵或暴力的投訴,共有1

冰山一角:smile_41 ...
阿‘’黃喜‘’係咪要拍套驚慌嚟賀賀佢~

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-1-17 20:01 發表
因為首都係唔同D

引用:
原帖由 9big 於 2023-1-17 19:18 發表

冰山一角:smile_41 ...
咁大轆,唔怪之得有奶西狗想扯開話題啦!

黑暴仲未出來九叫。。。。
dllm....

班「 BNO 㗎」點睇。

垃圾狗國家,畜牲先嚮往。嘻嘻

黃畜又去咗蠅國攪事

黃絲又唔講一句英國「克」警?!

解散英國警隊及英軍,刻不容緩。
英國政府下台,各市普選,獨立自治,還政於民。

為咗下一代所以要移英

引用:
原帖由 st105 於 2023-1-17 21:16 發表
班「 BNO 㗎」點睇。
等睇留言“人地至少有起訴警察“、“人地至少有報導出黎“

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]