• 瀏覽: 82,740
  • 回覆: 709
+35
提示: 違規內容已被屏蔽
復必泰更嚴重

推銷員

廢話連篇⋯唔該解釋下美國和世界各地曾叫人打針的人兄都失曬縱目先 ,重要係全家果種

打復必泰的好戲在後頭!!!可能上到火星會繁殖「異形怪獸」隻隻都先天有肝腎損傷!!!

打完第四針科興我既抗疫信心返晒黎

我都係打三針科興, 而家仲可以XX呢個所謂專家, 就算打第四針, 都一樣會打科興。

就係呢個專家之前又話研究緊第二代國藥科興, 仲話大約去年12月會推出俾人打, 而家過晒時間冇交代又冇下文

嗡得就嗡就係專家

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2023-1-10 16:24 發表
近日打3針新冠疫苗後仍然染疫病逝個案上升。政府專家顧問孔繁毅今早(1月10日)在港台節目上表示,從數據上看,這些死亡患病絕大部份是年長人士,打的3針都是科興滅活疫苗,建議這些高危人士打第3針半年後盡快補打第4針,而且最好打二價復必泰疫苗。
用實例以正視聽

我媽70歲長期病患者,一針冇打,中咗之後輕微發燒第四日變返一條線。 暫時冇後遺症

我個女3歲,兩針科興,打針後冇副作用,中咗之後輕微發燒第三日變返一條線。 完全冇後遺症。

我自己男人四十,三針復必泰。每一針之後都頭痛肚屙, 中咗之後,發燒,發冷,頭痛,肌肉痛,肚屙,第11日先變一條線。 之後長新冠咳咗成個月都未好。發病中間食西藥完全無效,之後轉食蓮花清瘟病徵先開始減退。

二價伏仔少人打
藥廠AA急到瀬屎

咁美國,日本係咪打科興???

都係三針死得最多囉~~~

無針國/停針國,零確診吖,叫人民點返轉頭呢家下???

⋯⋯

過年前要埋數
推銷員特別勤力

7婆咪要補多一針lor
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 fongha 於 2023-1-10 16:38 發表
就係呢個專家之前又話研究緊第二代國藥科興, 仲話大約去年12月會推出俾人打, 而家過晒時間冇交代又冇下文

嗡得就嗡就係專家
咪話過年後有得打

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]