• 瀏覽: 5,634
  • 回覆: 30
+3
內地昨增3049宗確診個案‎,O死亡個案,勁勁勁。

亞爺話內地昨日0人死於新冠肺炎,唔好妖言惑眾。
全世界啲新聞,互聯網,微信 都唔好信,要信只信中央台,cctvb,偉大的習主席唔會令人民受苦, 信國家,信黨,全大陸昨日只有3049人中新冠,無人死於新冠肺炎,你話中國幾勁,黨幾咁強大, 有共產黨領導, 病毒都驚咗佢,習大大係上天所命嘅天子,無所不能, 問你怕未

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/849 ... utm_medium=referral

國家衛健委好嘢, 呢啲先係真話, 國家好嘢,黨說出正確真實數字,中國人有黨唔會死亡,全世界只有中國能對抗新冠病毒,亞爺無得頂

一係狂驗
一係唔驗
夠刺激

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-12-21 16:31 發表
一係狂驗
一係唔驗
夠刺激
黨做嘢唔好說三道四, 人民只需跟隨就會得到幸福😊

以後唔使畀人攪個口了 

躺平得好撚快

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-12-21 16:31 發表
一係狂驗
一係唔驗
夠刺激
偉大的主習在下一盤大棋,凡夫俗子又怎會理解,我原諒你

中國沒有躺平,係用更精準方式預防打擊新冠病毒,

大陸宜家各地歌舞昇平,市民安穩富裕,各地人民不斷 歌頌偉大嘅習主席, 帶領全國走進一個新中國, 有特色嘅社會主義,你睇開放 解封後全國14億都係得3000宗病例,冇人死,香港7百萬日日萬幾死幾十人,我讚成香港跟足大陸行一國一制社會主義,香港人才得到真正快樂健康,只有新中國嘅有特色社會主義, 病毒先唔會殺人,你睇大陸就知啦。

邊個唔跟中央,文匯,大公報,cctvb 口徑, 再說三道四妖言惑眾亂講大陸疫情,我報國安處危害國家安全, 擾亂社會秩序😡

引用:
原帖由 kingson12 於 2022-12-21 16:38 發表

黨做嘢唔好說三道四, 人民只需跟隨就會得到幸福😊
又幸福又刺激

引用:
原帖由 lubet 於 2022-12-21 16:52 發表

偉大的主習在下一盤大棋,凡夫俗子又怎會理解,我原諒你
絕對唔關習大大事
係下面官員太低B
唔理解習大大既精神

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-12-21 17:28 發表

絕對唔關習大大事
係下面官員太低B
唔理解習大大既精神
思想正確,習主席每步棋都係為人民福祉而行,每次政策都係德政, 共同富裕, 國進民退, 清零政策, 房產不抄,教培雙減, 科網監管, 戰狼外交………………等,有邊一樣唔係德政,有邊一次唔係令人民活得更幸福,你睇啲小粉同志,香港高官邊個唔叫你返大灣區發展,信政府,佢哋啲仔女個個返晒去發展讀書,我都安排緊, 遲咗去真係會執輸㗎

唔係老尾播毒中國會攪成咁?

引用:
原帖由 pompas 於 2022-12-21 17:45 發表
係囉,老尾播毒, 專登走去中國散毒,大公文匯講過,我只信只睇佢哋新聞,好準確。全世界 各國新聞,互聯網資料都係呃人,只有大陸,北韓, 俄羅斯新聞最真實。

引用:
原帖由 pompas 於 2022-12-21 17:45 發表
ok啦,14億人得3000人確診,又冇人死,根本就係比感冒更少少少兒科,我準備 通關後返大陸避疫,香港咁多確診,大陸醫療制度完善,中咗都冇有怕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]