• 瀏覽: 55,328
  • 回覆: 412
+11
英國傳媒報道,美國加州勞倫斯利佛摩國家實驗室在過去兩周首次成功在被稱為「人造太陽」的核聚變(nuclear fusion

估唔到美共國除左研製基因化武襲擊全球之外,仲有這麼一個正面研究,最邪惡既魔鬼都有一丁點善心,奇蹟也   

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221213/bkn-20221213131403585-1213_00992_001.html

又睇下點?老尾真做到,都係好事!

起碼美金唔會咁快變廢紙!

其實最大問題係點樣轉換成可用既能量,而家法國果邊都未解決到呢個問題

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 13-12-2022 20:30 發表

偷中國技術🤭中國己經有,一億度維持一百一十秒😎
中國技術要再下一城,目標是盡拋離美國。

油商會搵環保膠出黎反核

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-13 19:57 發表
英國傳媒報道,美國加州勞倫斯利佛摩國家實驗室在過去兩周首次成功在被稱為「人造太陽」的核聚變(nuclear fusion

估唔到美共國除左研製基因化武襲 ...
八爪魚博士?😂🤣😂🤣

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-13 19:57 發表

估唔到美共國除左研製基因化武襲 ...
朋友話阿共會制造黑洞。

引用:
原帖由 秋落 於 2022-12-13 20:50 發表

朋友話阿共會制造黑洞。
美共本身就係吸錢黑洞,哀過共產黨

之前中國唔係話成功左咩?

美畜如果真的是有這麼正當威水成績,自己重唔大大聲自吹自擂向全世界唱通天,駛乜由跟美狗嘅大陰蒂國代為報喜?

引用:
原帖由 哈哈鏡 於 2022-12-13 21:16 發表
美畜如果真的是有這麼正當威水成績,自己重唔大大聲自吹自擂向全世界唱通天,駛乜由跟美狗嘅大陰蒂國代為報喜?
有,不過唔比中國用。

連個新冠細菌🦠都攪年計咁耐⋯我就唔信搞個深噢億兆倍的太陽可以咁易 吹牛都比較下先啦

老老實實,個新聞對美國咁正面,我覺得黃媒假新聞居多

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-12-13 22:11 發表
連個新冠細菌🦠都攪年計咁耐⋯我就唔信搞個深噢億兆倍的太陽可以咁易 吹牛都比較下先啦
盜版大國搞核融合

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]