• 瀏覽: 7,209
  • 回覆: 33
+4
英國王室的愛恨情仇總有說不完的故事。英國媒體引述消息爆料指,2年前無預警卸下王室資深成員身份、現已移居美國加州的哈利王子,在英女皇離世前數月多次致電要求經濟援助,揭出原來查理斯早已不再接聽這名兒子的來電,兩父子只通過電郵溝通,當英女皇查問原委時,這位現任英王無奈地說:「我不是銀行。」

正衰仔,當嫲嫲係洋股
激死嫲嫲搵山拜,唉

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/11829200-英媒爆英女王在生時哈利不斷索錢-查理斯怒懟:

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-12-6 21:05 發表
英國王室的愛恨情仇總有說不完的故事。英國媒體引述消息爆料指,2年前無預警卸下王室資深成員身份、現已移居美國加州的哈利王子,在英女皇離世前數月多次致電要求經濟援助,揭出原來查理斯早已不再接聽這名兒子的來電,兩父子只通過電郵溝通,當英女皇查問原委時,這位現任英王無奈地說:「我不是銀行。」

大眾乞衣

哈利你無錯, 三世祖同二世祖攞錢 天公地道 而且事頭婆並非無錢 求其一件賊贓都價值連城

應該係老查越睇小哈個樣越睇越唔對路,再摩下自己個頭,就作出了決定.....😅

引用:

不是銀行,是金庫。🤣🤣🤣

哈利聽説是野種,是通姦下産物......

引用:

以為中左電騙,所以唔聽電話都正常

蝗蝨

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-12-6 22:25 發表
應該唔係…呢d未出生已驗明正身

帝國又做野滅帝制一日有皇帝室,一日尾帝都唔可以全權控制蠅國!BNOer會全力配合尾帝滅帝制

引用:

這樣的故事是不是西遊記里有寫

通常會諗係哈利老婆教路掏空皇室
超越時空,黑人嘅復仇
連續劇本已有大崗

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-12-6 22:25 發表
我都覺得係

雖然中英關係唔好,但係如果查理斯揾香港政府借段宣傳聲帶「借錢梗要還……」畀個衰仔聽,應該會幫下手嘅。

引用:

皇室都係不善生產嘅廢柴,
全部都係伸手問國家攞架啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]