• 瀏覽: 5,589
  • 回覆: 29
特區政府表示,《明報》今日(16日)刊登一篇由曾志豪撰寫題為「以科學讓Google安心出行」的評論,作者就政府近日撤銷市民進入處所時...

傷港賤台餘孽群組...........其中一隻黃畜

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2393202/即時-港聞-政府指-明報-刊曾志豪有關安心出行Google評論-涉誤導偏頗表示遺憾

暗報又發功,夾埋小公公(小亳子),繼續唱衰香港🙄

不必因為一隻喪家犬而感困擾!

呢條隱樣, 有種就回港評論。

流浪狗一只

呢條係正宗死懦夫…佢嘅後代一樣…

有咩問題? 殺人犯都可以講野啦 報導有咩問題?

呢條粉腸夠膽就返香港囉講囉!祝佢日日仆街

最大問題係明報刋登
其實google 係絕對有能力更正國歌搜尋結果
Google 一派胡言,話無能為力

引用:
原帖由 jack2015 於 2022-12-17 15:21 發表
最大問題係明報刋登
其實google 係絕對有能力更正國歌搜尋結果
Google 一派胡言,話無能為力
Google 做乜要幫你

應該關閉明報及東方,好似毒果咁

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-12-17 16:51 發表

Google 做乜要幫你
可以借今次問題立法規管假訊息,到時大批黃曱要感謝谷狗

引用:
原帖由 starr 於 2022-12-17 16:54 發表

可以借今次問題立法規管假訊息,到時大批黃曱要感謝谷狗
如果講緊search engine, 似Google, 或者FB , 油管ed 平台,吾信比卡超夠膽

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-12-17 16:58 發表

如果講緊search engine, 似Google, 或者FB , 油管ed 平台,吾信比卡超夠膽
講真我地小小香港對谷狗霸權真係冇辦法,但立法後我地可以咬upload既黃曱,你唸下到時邊個pk

引用:
原帖由 starr 於 2022-12-17 17:03 發表

講真我地小小香港對谷狗霸權真係冇辦法,但立法後我地可以咬upload既黃曱,你唸下到時邊個pk
比卡超敢郁google?
政府開大左個頭,買定花生啦
當初夠話重案組拉人架,拉條毛啦

主題標籤 #安心出行
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]