• 瀏覽: 5,523
  • 回覆: 25
假難民為本港帶來嚴重治安及經濟隱患,滯港的免遣返聲請者現時有近1.5萬人,過去10年,港府已為他們狂燒85億元公帑,預算

呢個特衰政府浪費香港人的公帑去貼班假難民/南亞畜生行為天打雷劈令人髮指

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221128/bkn-20221128032005616-1128_00822_001.html

引用:
原帖由 AP27 於 2022-11-28 11:09 發表
假難民為本港帶來嚴重治安及經濟隱患,滯港的免遣返聲請者現時有近1.5萬人,過去10年,港府已為他們狂燒85億元公帑,預算

呢個特衰政府浪費香港人的公帑去貼班假 ...
垃圾政府 呢單野都講左幾年 咩都吾做 日日得把口吹 快 快 快

作奸犯科,好多都係假難民

太多南亞人搞事
劈友走粉賣私煙

免遣返聲請今年大減至二百宗 入境處稱修例後加快處理及防止濫用

https://news.tvb.com/tc/local/63 ... 百宗-入境處稱修例後加快處理及防止濫用

1生生5~6個添

吹咩?起一條天橋20億都得

一年13億!?
派一次消費劵幾多錢?

13億俾香港人交電費好過啦

市民紅碼轉藍碼 要14日自動轉, 李家超佢話快叉一條線 第二天轉藍

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-11-28 12:00 發表
市民紅碼轉藍碼 要14日自動轉, 李家超佢話快叉一條線 第二天轉藍
呢條契弟與民為敵浪費港人公帑,用公帑貼班假難民燒銀紙

引用:
原帖由 s336990 於 2022-11-28 11:56 發表
一年13億!?
派一次消費劵幾多錢?
呢班南亞畜生/巴基躝癱攞晒香港人的福利無論房屋/醫療/交通/教育通通比佢地攞盡

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-28 11:29 發表
1生生5~6個添
變合法居民。
近來好多同港女結婚。

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-28 11:29 發表
1生生5~6個添
南亞畜生/巴基躝癱攞盡香港人福利,特衰政府應該即刻修例南亞畜生/巴基躝癱無論在港幾多年都不可以擁有香港身分證,不可以有香港人的福利

又系張蕉紅留低既禍。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]