• 瀏覽: 8,462
  • 回覆: 39
全國人大常委譚耀宗宣布,不再參選下一屆港區人大代表,因為自己年紀不輕,有關工作可由其他更加合適的人士擔任。

會唔會賺夠又去澳洲投靠個仔??
好多高官議員退休都去左外國!
前議員黃宜弘仲在加拿大退休瓜埋添。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/因年齡考慮-人大常委譚耀宗將不角逐連任港區人大-042245627.html

退下火線美國會否解除禁制令?

引用:
原帖由 果個硬硬的魚蛋 於 2022-11-22 10:51 發表
退下火線美國會否解除禁制令?
某某D 錢多到屋企裝唔晒又冇銀行存

收皮啦~月初已經話佢不成,還有其他 跟卓號偽丫爺主子走吧!
反齋法已經全部確定為上嗨人,負責攪與世界分化的角色

引用:
原帖由 沒終結愛戀 於 2022-11-22 10:55 發表

某某D 錢多到屋企裝唔晒又冇銀行存
會否移民澳洲?老來從子

引用:
原帖由 沒終結愛戀 於 2022-11-22 10:38 發表
全國人大常委譚耀宗宣布,不再參選下一屆港區人大代表,因為自己年紀不輕,有關工作可由其他更加合適的人士擔任。

會唔會賺夠又去澳洲投靠個仔??
好多高官議員退休都去左外國!
前議員黃宜弘仲在加拿大退休瓜埋添。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/因年齡考慮-人大常委譚耀宗將不角逐連任港區人大-042245627.html
改做全國人大常委澳洲代表就得!

引用:
原帖由 果個硬硬的魚蛋 於 2022-11-22 11:07 發表

會否移民澳洲?老來從子
老來從子去澳州享受兒孫樂好L正常,個個人士都係咁

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-22 11:29 發表

賺左幾十年愛中國錢喎, 韮菜會放過佢咩?

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-22 11:29 發表

個撚個愛國者,都係咁撚樣

引用:
原帖由 果個硬硬的魚蛋 於 2022-11-22 16:13 發表

個撚個愛國者,都係咁撚樣
其實有冇邊個愛國者是, 錢存國內, 子孫在國內讀書?
搵一兩個出來做例子都好呀!

六朝元老譚耀宗, 萬歲不離口, 背後偷偷走。😡

引用:
原帖由 沒終結愛戀 於 2022-11-22 16:17 發表

其實有冇邊個愛國者是, 錢存國內, 子孫在國內讀書?
搵一兩個出來做例子都好呀!
藍屍竟無一人敢回

唔做都無乜損失,又唔係做得特別好。

主題標籤 #譚耀宗
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]