• 瀏覽: 1,422
  • 回覆: 9
港股跌逾500點,恒指再穿15000點支持,低見14860點,較本周一低位14947點更低。 科指再跌半成,低見2977點。 內地股市跌幅擴大,拖累港股再向下。

唉!港股跌成咁, 不知跌到幾時, 相信都係阿爺的政治和經濟政策出咗問題了, 據說是資金大量流出本港市場, 除此之外, 應該係普魔個卜街冚家鏟入侵老烏又話掟核彈引致全球股市恐慌性拋售。

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1673085-20221028.htm

財散人安樂

生意好嗎?
mpf好嗎?

邁向清零

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-10-28 16:54 發表
生意好嗎?
mpf好嗎?
超哥話好L靚喎!

引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-10-28 16:45 發表
港股跌逾500點,恒指再穿15000點支持,低見14860點,較本周一低位14947點更低。 科指再跌半成,低見2977點。 內地股市跌幅擴大,拖累港股再向下。

唉!港股跌成咁, 不知跌到幾時, 相信都係阿爺的政治和經濟政策出咗 ...
15000 係眾望所歸   2萬幾點時大家都話15000 就開始入貨, 依家俾機會啦, 要好好珍惜~~

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2022-10-28 16:59 發表

15000 係眾望所歸   2萬幾點時大家都話15000 就開始入貨, 依家俾機會啦, 要好好珍惜~~
跌到10000唔得架?

引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-10-28 17:04 發表

跌到10000唔得架?
當然可以, 你等10000 ALL-IN嗎?
我睇8000都可以
話唔定星期反彈1000也可以~ 賭場來咖嘛~~

看來仲有排捱,幸好沒貨在手.

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2022-10-28 17:09 發表

當然可以, 你等10000 ALL-IN嗎?
我睇8000都可以
話唔定星期反彈1000也可以~ 賭場來咖嘛~~
睇定d至好入呀!班卜街大戶揾傻仔接蟹貨然後離場。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]