• 瀏覽: 42,557
  • 回覆: 212
  • 追帖: 1
+6
提示: 違規內容已被屏蔽

慾火博士。

提示: 違規內容已被屏蔽
條女啲相同樓主網名有得fight
咁著嘅人點會好驚而屈服,仲要一直屈服?
睇下對兇器,日日腸仔煎雙蛋+白汁我都信

我直覺係商業糾紛
或條女換唔到想要嘅嘢,就篤個博士出嚟
性醜聞逼佢做啲乜嘢,機率唔細
條博士多數無膽做
以大學博士身份運入軍火嚟香港?
偷雞俾條女或條女介紹嘅人pass?
真係唔知喇

個人經驗,小黃人逼我交神出嚟,都設過唔少嘢俾我踩(人嚟,非神)
我多數get唔到無踩落去,所以有段時間,甚至依家都仲認為我係gay嘅

揾唔到老襯認頭玩陰招

商業糾紛

點解火博士唔去叫雞?!

引用:
原帖由 真.自稱的天才 於 2022-10-14 23:57 發表
點解火博士唔去叫雞?!
嗰隻已經係雞

引用:
原帖由 zerobyte 於 2022-10-15 00:00 發表

嗰隻已經係雞
你想屈女事主?

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-14 23:20 發表
人稱「火博士」的科技大學化學系講師陳鈞傑,不時在電視節目擔任專家解答不同化學疑難。昨日(13日),一名科大女生在社交媒體發文指,一直視陳為很親密朋友,惟自2020年9月起被陳要求為他自慰。該女學生稱,當時因非常害怕未有拒絕,但事後「覺得自己好污糟」,之後陳再多次提出同類要求,上月更要求口交。
科大晚上回覆表示正了解及跟進,並已向有關學生提供輔導,而涉事教職員現正休假。記者今曾致電嘗試聯絡陳鈞傑了解 ...
學是學非是偽科普節目賣肉為實

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-14 23:23 發表

Zenobia在帖文中提到與火博士相識於2018年,二人因籌備聯校科展而變得熟絡。(IG圖片)

去到2022年 ...
有冇閃咭先?

口講無憑

火博士樣貌俊朗,骨格精奇

呢位博士個款都幾正經喎,我唔信佢會做呢D!

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-14 23:23 發表

Zenobia在帖文中提到與火博士相識於2018年,二人因籌備聯校科展而變得熟絡。(IG圖片)

去到2022年 ...
條囡肉肉地幾可愛,我都想出火😂🤣

普通男歡女愛都係新聞?

鍵盤翻頁
左右