• 瀏覽: 8,867
  • 回覆: 33
英國備受爭置的安置難民計劃又再出現被指做法冷血的個案,一名現年28歲,來自厄立特里亞(Eritrea,位於非洲東北部)女子將被送到盧旺達(Rwanda,

好快到 BNOer 了。BNOer 加油 幫手建設盧旺達

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/825354?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-16 10:17 發表
英國備受爭置的安置難民計劃又再出現被指做法冷血的個案,一名現年28歲,來自厄立特里亞(Eritrea,位於非洲東北部)女子將被送到盧旺達(Rwanda,

好快到 BNOer ...
女手足有福了,隨時可以免費去盧旺達玩。。。

物以類聚,人以群分,所以BNOer 咁鍾意呢個講就道德,做就缺德嘅國家。

「人權組織」呢美國西方附屬機構唔會睇到,睇到都唔出聲。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2022-10-16 10:58 發表
「人權組織」呢美國西方附屬機構唔會睇到,睇到都唔出聲。
人權組織話盧旺達都唔錯 👍可能仲有選票喎 已經好好了

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-16 11:02 發表

人權組織話盧旺達都唔錯 👍可能仲有選票喎 已經好好了
仲可以享受長短不一的棍法

盧旺達有文煮豉油

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-16 10:17 發表

好快到 BNOer ...
囡BNOER小心身邊黃束因間成孕就被送盧旺達,因為已經先例😂🤣😂🤣

唔知BNOer如係盧旺達五年,仲有冇入藉機會?🧐🧐

好似以前送澳洲一鳩樣

其實BNOer 去盧旺達幫手建設下 隨時可以整番個 盧旺達嘅馬鞍山區比佢地管下 

人權監察去能左邊???

在利益面前,人權、法治、民主、正義.......全部都不值一提。為何「香港民主人權義士」一言不發呢?

送黃人去盧旺達就唔會挨轟,黃人去到嬰國,會好似羔羊咁馴咁聽話。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]