• 瀏覽: 3,337
  • 回覆: 15
+2
【Now新聞台】英國保守黨高層黨員將於周一開會,討論首相卓慧思的未來。有英國傳媒就報道,財相候俊偉計劃把削減個人入息稅計劃推遲一年至明年才推行。

冇未來架啦

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/international/player?newsId=493864

保守黨真係廢,啱啱先選佢出嚟就話炒。我想佢做多兩年架。

傻白甜會否成為英國最短命的首相?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-16 11:34 發表
傻白甜會否成為英國最短命的首相?
會唔會有人保佢 ?

比佢繼續留任呢件不可多得嘅人才嚟架

引用:
原帖由 MT6788II 於 2022-10-16 11:41 發表

會唔會有人保佢 ?
當卓慧思說出把中國定性為“迫切威脅”,
已經聯想到誰人保佢

如果呢個時候踢佢走
再重新走一輪程序
我諗最快都要聖誕前後先可以選到人上位
到任命埋新內閣 接好手
應該至少要搞到出年1月
問題係英國仲可以等咁耐

其實保守黨換邊個上去 都係箭靶
最聰明既做法 就係留佢係度
然後架空佢 等佢做吉祥物

因為英國要應對黎緊既經濟危機
必定要推出唔少唔受歡迎既政策
特拉斯就係最好既代罪羊
等D政策推得差不多 負面效果差不多出哂黎
民怨應該吸得差不多 到時就要佢引咎辭職
等新人上位 可以坐享成果

新鐵娘子一定要撐住
地球嘅未來靠哂你

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-16 11:43 發表
比佢繼續留任呢件不可多得嘅人才嚟架
啱吖 千其唔好落台

俾條臭閪繼續玩落去! 英國才會四分五裂永無翻身之日!

引用:
原帖由 MT6788II 於 2022-10-16 11:27 發表
【Now新聞台】英國保守黨高層黨員將於周一開會,討論首相卓慧思的未來。有英國傳媒就報道,財相候俊偉計劃把削減個人入息稅計劃推遲一年至明年才推行。

冇未來架啦

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/international/player?newsId=493864
唔好咁短命啊,要繼續為陰國發光發熱啊

玩閪完。

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-10-16 11:49 發表
如果呢個時候踢佢走
再重新走一輪程序
我諗最快都要聖誕前後先可以選到人上位
到任命埋新內閣 接好手
應該至少要搞到出年1月
問題係英國仲可以等咁耐

其實保守黨換邊個上去 都係箭靶
最聰明既做法 就係留佢係度
然後架空佢 等佢做吉祥物

因為英國要應對黎緊既經濟危機
必定要推出唔少唔受歡迎既政策
特拉斯就係最好既代罪羊
等D政策推得差不多 負 ...
吉祥物定係不祥物?呢個伊利莎伯一當選上台,嗰個老伊利莎伯就即刻蒙主寵召,冇眼睇。

班bnoer 當初好支持佢,而家靜晒

我係佢就唔撈,俾人擺上枱玩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]