• 瀏覽: 1,306
  • 回覆: 10
位於烏克蘭克里米亞半島的克里米亞大橋(Crimean Bridge,又稱刻赤大橋(Kerch Bridge))10月8日早上有運油列車的燃料缸起火。俄羅斯稱是貨車上的

封王個貼好多人留唔到言,唯有開多一個俾其他人留言

支持普京打倒美國傀儡柒頭司機

美國前陸軍參謀長:美國僅僅用660億請打手就耗死俄羅斯

https://www.facebook.com/100057555072612/videos/534594885334781

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/823368/克里米亞大橋爆炸-俄官員-對事件回應必須是強硬

提示: 違規內容已被屏蔽
除非俄佬情報知道烏納軍用黎做軍火庫, 佢地都唔會攻擊基建. 依家烏納軍自已先撩者賤, D機場發電廠鐵路爛晒果陣唔好哭訴.

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-9 14:09 發表
位於烏克蘭克里米亞半島的克里米亞大橋(Crimean Bridge,又稱刻赤大橋(Kerch Bridge))10月8日早上有運油列車的燃料缸起火。俄羅斯稱是貨車上的

俄羅斯已經被烏克蘭睇死唔敢用核武
烏軍遲早有日打到去莫斯科

會唔會核一核烏克蘭?
美國搞中東,搞咗班恐襲出嚟
要用多好多錢去防,同埋極唔方便
(當然依家都習慣曬不便)
如果核烏克蘭,有機會引出更多恐襲

引用:
原帖由 s336990 於 2022-10-9 14:27 發表
會唔會核一核烏克蘭?
美國搞中東,搞咗班恐襲出嚟
要用多好多錢去防,同埋極唔方便
(當然依家都習慣曬不便)
如果核烏克蘭,有機會引出更多恐襲
講真
俄羅斯唔用核武既話
常規戰力似乎連一個非洲國家都不如
咩戰鬥民族喎……打拳頭交咩?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-9 14:26 發表

俄羅斯已經被烏克蘭睇死唔敢用核武
烏軍遲早有日打到去莫斯科
係自己隔離用核武真係無好處之餘亦隨時影響埋自己,非必要時都唔會用

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-9 14:34 發表

講真
俄羅斯唔用核武既話
常規戰力似乎連一個非洲國家都不如
咩戰鬥民族喎……打拳頭交咩?
我對軍事唔識
但話佢及唔上非洲國家,我不能同意
非洲雖然日日操
但顧傭兵喺俄烏之戰無好果子吃
但喺非洲呢啲戰場佔到便宜
(依家抽去俄烏戰場嘅,相信有唔少係原本喺非洲、中東參戰嘅顧傭兵)
所以俄軍應比非洲強嘅

炸橋,天氣氣管,電纜,電綱,邊個做架呢

烏龜只係代理人,幕後黑手老美不斷迫俄熊動真格,到時老美又可以發戰爭財

炸多幾次消耗俄軍仲好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]