• 瀏覽: 11,790
  • 回覆: 39
警方至今拘7名醫生疑濫發俗稱「免針紙」的「新冠疫苗接種醫學豁免證明書」,其中上周四在東涌寓所被捕的51歲西醫林定儀,據了解為港大醫學院

咁搞法,市面上嘅貪婪蝗仁西醫會唔會越來越少呢?

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 林定儀-傳為港大醫學院前院長林兆鑫女兒

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-9-28 03:39 發表
警方至今拘7名醫生疑濫發俗稱「免針紙」的「新冠疫苗接種醫學豁免證明書」,其中上周四在東涌寓所被捕的51歲西醫林定儀,據了解為港大醫學院

...
肥到綁唔到鞋帶

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-9-28 03:39 發表

...
唔使驚,有姨慰會喺大廳,冇聽過姨姨相慰咩?

死黑醫。

引用:

...
父女齊心,其利「萬金」

引用:
原帖由 wk221ab 於 2022-9-28 06:07 發表

肥到綁唔到鞋帶
西醫都唔識減肥

引用:

...
單眼E屍

真係舔到盡家族

涉濫發免針紙嘅黑醫

應該除牌

越揭越多類似個案!

二百磅?!

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-9-28 10:47 發表

西醫都唔識減肥
你唔知佢本來幾肥啫,可能已經用盡多年醫學知識減左呢

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-9-28 11:23 發表

你唔知佢本來幾肥啫,可能已經用盡多年醫學知識減左呢
香港太多肥姐

影衰e療界

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]