• 瀏覽: 9,019
  • 回覆: 45
+5
內地官媒上周五(23日)發布的影片顯示,中國航空母艦遼寧號的甲板上停放24架殲15戰鬥機,並公布殲15在今年的戰鬥巡航期

大陸戰機在頭頂飛過,尾戰艦竟然不敢擊落,霸權何存

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220926/bkn-20220926153528650-0926_00952_001.html

離經叛道
思想和言行背離經典和正統的規範
美狗呢鑊真係瘀L到痺.

因為美國水兵忙於搞後庭菊花, 令到神盾穿窿漏水流膿, 不斷流出猴痘毒液, 艦上隻隻水兵都受感染, 失去作戰能力及冇晒反應...

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-9-26 22:37 發表
美狗呢鑊真係瘀L到痺.
睇唔到睇唔到

神盾點會睇唔到,老尾怕同亞爺硬碰,一碰就跌落神壇,所以千方百計揾呆灣做代理人開戰

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-9-26 23:28 發表
神盾點會睇唔到,老尾怕同亞爺硬碰,一碰就跌落神壇,所以千方百計揾呆灣做代理人開戰
咪烏克爛同一套路

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-9-26 22:47 發表
因為美國水兵忙於搞後庭菊花, 令到神盾穿窿漏水流膿, 不斷流出猴痘毒液, 艦上隻隻水兵都受感染, 失去作戰能力及冇晒反應...
鬼咩
玩緊猴痘互射互食

仲話要派兵保護台灣

引用:
原帖由 神殿老子 於 2022-9-26 23:37 發表
仲話要派兵保護台灣
台灣比中國打咪派兵護送菜婆走佬跟尾沒收菜婆帶走嘅財產

有飛G都唔打

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-26 23:41 發表

台灣比中國打咪派兵護送菜婆走佬跟尾沒收菜婆帶走嘅財產
美國最看重台灣的是台積電

老尾已經部署左隱形艦遠遠監視殲15🤣

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-26 23:24 發表

睇唔到睇唔到
美狗隻字都唔敢提, 呢次中國示威得真係精彩.

引用:
原帖由 神殿老子 於 2022-9-26 23:48 發表

美國最看重台灣的是台積電
無睇股價一排,原來今年跌咗5成

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2022-9-27 00:28 發表

無睇股價一排,原來今年跌咗5成
台灣人叫佢 護國神山

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]