• 瀏覽: 4,865
  • 回覆: 30
+8
我老友 Eddie 話日本政府係中共打手喎

我同我老友 Eddie 講:
你眼紅都無用
日本咁快跪係有原因嘅⋯⋯
日本人真識嘢
知道科興、國藥都係國內頂尖嘅疫苗
仲有 WHO 認證嘅
更何況⋯⋯
你全家咪又係打⋯⋯科興

世界各地陸續「開關」,日本下月11日起重啟免簽證入境旅遊,日本政府今日(26日)公布詳細安排,旅客只要接種3劑疫苗,便准許入境;若未打3針,亦可出示72小時內的核酸檢測證明替代。

日本官方文件顯示,接納世衞WHO認可疫苗名單,即除了復必泰外,也包括不少港人接種種的科興疫苗,以及少部份人接種的國藥疫苗。換言之,由10月11日起,已打3針的537萬市民如到日本旅遊,不需在出發前花費240元做核酸檢測,便可前往日本。

▼9月23日 入境檢疫變「0+3」吸引市民到旅行社查詢▼

+3原文網址: 日本自由行|官方文件證接納世衞認可疫苗 打復必泰科興都免檢測 | 香港01 https://www.hk01.com/article/819171?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/819171/日本自由行-官方文件證接納世衞認可疫苗-打復必泰科興都免檢測

BTW,我老友 Eddie 身處嘅英國,都承認科興、國藥疫苗。

叫人打外國疫苗,自己成家打科興仲要 PO 上網咁巴閉。

證明中國疫苗又安全、又少副作用、打得好安心。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-27 07:47 發表
我老友 Eddie 話日本政府係中共打手喎

我同我老友 Eddie 講:
你眼紅都無用
日本人真識嘢知道科興、國藥都係國內頂尖嘅疫苗
仲有 WHO 認證嘅
更何況⋯⋯
你全家咪又係打⋯⋯科興

...
打了伏必泰的真的好7

引用:
原帖由 fb66b28b4883ba 於 2022-9-27 07:52 發表

打了伏必泰的真的好7
好多都係叫人打,自己唔會打嘅。

太好了,國外消費,帶旺別人經濟。

日本跪低
黃畜玻璃心碎了

事實證明打邊隻疫苗一樣會中Omicron不過打咗任何一隻連booster都一樣可以防重症同死亡。只有香討磚家仲係度盲捧廢水中和抗體咁無知!

復興經濟,全球都要旅遊業

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-27 07:50 發表
BTW,我老友 Eddie 身處嘅英國,都承認科興、國藥疫苗。

證明中國疫苗又安全、又少副作用、打得好安心。:victory ...
你老友身為專業YC, 叫人衝自己鬆係好合理嘅

引用:
原帖由 fb66b28b4883ba 於 2022-9-27 06:52 發表

打了伏必泰的真的好7
最七日本人有份投資
日本人無份用滅活
台灣高端泰國只承認
台灣其實有做滅活
點解不做咁笨七

仲有奶西狗杜汶澤呀
條撚樣唔知有無偷偷地打科興....

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-27 07:50 發表

證明中國疫苗又安全、又少副作用、打得好安心。:victory ...
你有冇叫你個冚包散老友Eddie 唔好亂禁人。佢做埋d 小家野同惶畜一撚樣

為了真香港人同1450口中班窮到連月薪都唔過1000蚊大陸佬,  日本又一次無條件奶共, 

其實日本應該比D顏色比大陸睇, 只要有超貴氣真香港人同上等1450軍, 再加歐鬼同美鬼, 就可以帶旺全世界, 洗鬼靠大陸佬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]