• 瀏覽: 2,966
  • 回覆: 12
+2
昨晨(20日)8時許,有2名身穿救生衣男子,在西貢以南的東龍洲海面浮沉,及後由駛經船家將其救起,並報警求助;獲救2人其後...

大陸人嚟香港都要 偷渡入境 ? , 唔係啩 , 我哋香港唔係好歡迎佢哋嘅咩 ? , 真係唔好彩咁就死咗一件🤭

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220921/mobile/bkn-20220921014619118-0921_00822_001.html

其實點解要偷渡呢 ? , 唔通啲大陸人又想落嚟香港犯案 ? 🤭

潮流興運貓狗 

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-9-21 13:14 發表
潮流興運貓狗 
即係大陸興輸出狗隻 , and 貓隻。 , 都好嘅香港警隊而家好缺人🤣

如果係女就好 , 可以補充深水埗嘅貨源。🤩

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-9-21 13:09 發表
其實點解要偷渡呢 ? , 唔通啲大陸人又想落嚟香港犯案 ? 🤭
你問12港人lor

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-9-21 13:14 發表
潮流興運貓狗 
香港人話移民, 送比人/掉出街大把啦
重有需要買????

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-9-21 13:09 發表
前排都有港人偷渡上大陸同偷渡去台灣。

入境處又會批多2個聲請行街紙

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-9-21 11:44 發表
昨晨(20日)8時許,有2名身穿救生衣男子,在西貢以南的東龍洲海面浮沉,及後由駛經船家將其救起,並報警求助;獲救2人其後...

大陸人嚟香港都要 偷渡入境 ? ...
多數係走私

掉出街是錯的~

附件

4944B528-E891-4C55-8C8D-735CF932AB20.jpeg(1.63 MB)

怕檢疫
才能偷渡

走私大飛?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]