• 瀏覽: 50,926
  • 回覆: 58
+3
特首李家超今(8日)出席活動後會見傳媒解釋,將疫苗通行證適用年齡降至5歲,是希望保護兒童在疫情之下,可能受到的健康威脅。

老星細路無打針點解老星死亡率又咁低? 只有唔夠香港1/6! 而且人地一早已經開關!
其實香港出事嘅係老人院同外傭! 你見唔見警察捉外傭"犯聚"? 結果外傭就傳畀細路同老人!
老人院好多員工又一樣唔小心將d病毒傳畀老人!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20220908/s00001/1662603713911/李家超-疫苗通行證降至5歲-希望保護兒童

香港有無做5歲以下兒童嘅疫苗測試?
外國有無做?

疫苗通行證降至5歲
咁班小朋友
係咪要帶手機出街
安裝安心出行

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-8 11:12 發表
特首李家超今(8日)出席活動後會見傳媒解釋,將疫苗通行證適用年齡降至5歲,是希望保護兒童在疫情之下,可能受到的健康威脅。

老星細路無打針點解老星死亡率又咁低? 只有唔夠香港1/6! 而且人地一早已經開關!
其實香 ...
最想保護, 自己仔女既係父母丫~

支針係有用, 搶住打喇~  

係到要谷人打針~
而架重要搞埋...小童友,   
佢好地慘~ 真係無得出去堂食~
好能無恥~ !

新加坡而家開放哂唔洗隔離, 平均都只係2000-3000 case 1 日

但係人地可以有93% 既人打哂2 針, 不得不服

要保護兒童, 就唔好乜都放寬去瀨商家佬袋底, 收緊社交距離措施, 關閉指定表列處所, 禁堂食, 撳返低個確疹數字先啦。

咁不如1稅啦, 唔係放氣佢地啊 ?

降至0吧!

不如大肚婆要挖埋肚裡面個B嘟安心

有無測試數據顯示5歲兒童打疫苗安全,無就係為谷針自把自為

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2022-9-8 18:11 發表
新加坡而家開放哂唔洗隔離, 平均都只係2000-3000 case 1 日

但係人地可以有93% 既人打哂2 針, 不得不服

其實香港打針率都係差唔多, 而且重有埋安心山行, 口罩令....
人地開始回復正常生活, 我地呢? 仍然亂咁出招...

附件

777.jpg(16.05 KB)

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2022-9-8 18:34 發表
不如大肚婆要挖埋肚裡面個B嘟安心
未出世就喺個屄窿度打啲疫苗入去,諗起都興奮。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-8 18:47 發表

未出世就喺個屄窿度打啲疫苗入去,諗起都興奮。
爸爸表示:日日都幫媽媽射白色疫苗

出事家長可揾比加超算

不過吾會理你哋。

有後遺症,歸西戓大個可能無生殖能力

要保護兒童 , 將啲兒童送曬去保護兒童會咪得啦 , 喺裏面生存就夠曬保護啦🤩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]