• 瀏覽: 20,011
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+2
柴灣有人墮樓身亡!今晚(12日)10時許,一名男子疑從小西灣道28號藍灣半島高處墮下,期間撞及藍灣廣場外牆及壆邊,因撞擊

又有年輕人斷開數截慘死,洗腦遺害深遠,政棍害人不淺

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220912/bkn-20220912234601910-0912_00822_001.html

Rip 🙏

24歲,都係嗰類啦,唔錯

加息都唔洗跳樓嘅

點解死都唔去英國

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-13 06:33 發表
柴灣有人墮樓身亡!今晚(12日)10時許,一名男子疑從小西灣道28號藍灣半島高處墮下,期間撞及藍灣廣場外牆及壆邊,因撞擊

又有年輕人斷開數截慘死,洗腦遺害深遠 ...
找毒果算賬啦。

粉報叫人回鄉,真回糸,東謊俾安家費

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-13 07:27 發表
點解死都唔去英國
去英國仲死得快呀,果邊好大劑,下年2023年起馬有5萬人回流。

後生仔為乜自殺?
為情?靚女靚仔周街都係啦,落旺角行多兩條街分分鐘比你見到合眼既。
為錢?後生仔大把機會搵,只要肯努力又肯食腦,就算老野在香港地想窮都難。
為大壓力?個世界唔係只有香港啫,太大壓力咪走去第二度揾食。
我唔知佢有冇信仰,不過咁講,無論西方教會到東方佛教,自殺身亡既後果都係落地獄,而唔信教既你死左就代表乜都冇。人生就咁玩完。
除左為健康自殺真係好無腦。

與疫苗無關

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-9-13 07:34 發表

去英國仲死得快呀,果邊好大劑,下年2023年起馬有5萬人回流。
政府係咪要取消佢哋嘅身份証呢

Rip 

英女蝗

引用:
原帖由 老實香港人 於 2022-9-13 07:34 發表
後生仔為乜自殺?
為情?靚女靚仔周街都係啦,落旺角行多兩條街分分鐘比你見到合眼既。
為錢?後生仔大把機會搵,只要肯努力又肯食腦,就算老野在香港地想窮都難。
為大壓力?個世界唔係只有香港啫,太大壓力咪走去第二度揾食。
我唔知佢有冇信仰,不過咁講,無論西方教會到東方佛教,自殺身亡既後果都係落地獄,而唔信教既你死左就代表乜都冇。人生就咁玩完。
除左為健康自殺真係好無腦。
為情,為錢,為自由
佢為咩?
最後果個最笨柒,因為係被政棍漢奸呃既。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-13 07:27 發表
點解死都唔去英國
望到英國更無前途,投胎好過(如有)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]