• 瀏覽: 23,021
  • 回覆: 172
+7
2019年11月理工大學連日爆發示威活動,警方包圍理大,有示威者到油尖旺一帶聲援校內被困者。5男女於尖沙嘴參與暴動,其中25歲女推銷...

弓起晒,可以入去同手足賀中秋

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2370836/即時-港聞-理大衝突-25歲女推銷員等五人暴動罪成-判囚37至48個月

趕得切入倉食加餸飯

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-9-7 16:57 發表
2019年11月理工大學連日爆發示威活動,警方包圍理大,有示威者到油尖旺一帶聲援校內被困者。5男女於尖沙嘴參與暴動,其中25歲女推銷...

一蟑功成萬甴枯

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-7 16:58 發表
趕得切入倉食加餸飯
笑右

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-9-7 16:57 發表

所謂營救及聲援,根本就係搞事,如果真係營救同聲援,就係百分百的on10行為。

引用:

呢班福佳,而家諗番起上嚟都仲興,番工放工,唔知幾時番得,幾時走得,一陣又話呢度封路,一陣又話巴士停駛,行行下都可以停駛要落車,約人出嚟食飯,簡直冇人敢出嚟,因為出咗嚟怕突然冇車番唔到屋企。
愛香港?係咁嘅咩?咪當人傻。

可以係監獄歡度中秋, 人月兩團圓.
恭喜呢五位幸運兒.

最鍾意睇曱甴坐監

抵L死

真係無腦,當日d手足呢,全部走曬lu

恭喜晒5位得獎者。中秋同首粥人月慶團圓

引用:

冷氣軍師都係食腦D, 起碼唔駛坐幾碌.

如果之前有拋就好快出冊

引用:

理大。。。。推銷員。。。

成班壞腦
除咗抵L死都唔知講乜好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]