• 瀏覽: 3,818
  • 回覆: 22
+2
美國昨日公布的一項全國測驗結果顯示,新冠疫情對美國學童成績造成破壞性的影響,在經歷兩年疫情後,9歲小學學童的數學和閱讀表現,倒退至約...

防疫停課令美國兒童數學同閱讀能力下跌!
我們不值得偷笑! 以中國嘅防疫程度! 影響一定比美國更大!
日本同歐美放寬疫限並非無的放矢!
點解老星一早解封? 我們收到未?

樓主唔怕收豬! 因為呢個係事實!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2369416/即時-國際-美小學生疫後數學及閱讀水平倒退20年-料遙距上課肇禍

符合預期吖,所以才要急急躺平,回復正常上課

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-9-2 10:44 發表
符合預期吖,所以才要急急躺平,回復正常上課
所以日本一直都盡量要學生正常上課!

放心!
林鄭在追隨英美步伐方面,從冇甩過!
😁

腦霧係真架, 一D都唔係講玩, 我爸中過了記性越唻越差, 仲好似聽唔明人地講D乜, 自己要重複口噏噏幾次先明白

引用:
原帖由 touya08 於 2022-9-2 10:52 發表
腦霧係真架, 一D都唔係講玩, 我爸中過了記性越唻越差, 仲好似聽唔明人地講D乜, 自己要重複口噏噏幾次先明白
又想推個責任落covid19?

為咗防疫完全可以逃避經濟同兒童智力同精神嘅發展?

其實老美仲有幾多個係白鬼㗎😁

都冇所謂啦!最緊要有民主

唔止老尾, 香港都係

新冠病毒

所以今年年初至今⋯多了N個畫時代新專利
1·腦機接合 腦與人工智能接合
2·1枚能用300年的電池

1已足令特斯拉注定穩坐世界1的地位。

腦霧就老務啦⋯⋯屌

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-2 10:41 發表
美國昨日公布的一項全國測驗結果顯示,新冠疫情對美國學童成績造成破壞性的影響,在經歷兩年疫情後,9歲小學學童的數學和閱讀表現,倒退至約...

...
民主美國又嬴

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-2 10:41 發表

...
腦霧

主題標籤 #停課
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]