• 瀏覽: 83,514
  • 回覆: 349
  • 追帖: 1
+10
芬蘭女總理馬林(Sanna Marin)在派對熱舞的影片早前曝光,更被指片中人曾提及毒品,馬林為表清白自願接受藥物檢測,藥檢結果呈陰性。近日另一張照

三十乏多歲MK妹做總理,日日掛住玩,難怪輕易做出加入北約呢d蠢事

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/807212/芬蘭總理再有照片流出-兩女半裸官邸接吻-馬林-我為此道歉

so silly 

呢啲以為自己好叻嘅女,總係會出事

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-8-24 08:49 發表
芬蘭女總理馬林(Sanna Marin)在派對熱舞的影片早前曝光,更被指片中人曾提及毒品,馬林為表清白自願接受藥物檢測,藥檢結果呈陰性。近日另一張照

權國家,為女性女性,結果? 有版你們看啦!

芬蘭女總理馬林性生活不滿足怎麼辦?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-8-24 08:57 發表
芬蘭女總理馬林性生活不滿足怎麼辦?
搵司機

淫亂總理

mk總理

點解要道歉?唔鍾意下次咪唔好選我囉。

妖魔鬼怪

引用:
原帖由 chilawytk 於 2022-8-24 08:55 發表

女權國家,為女性而女性,結果? 有版你們看啦!
牝雞司晨

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-8-24 08:49 發表

相呢?

西方選領袖,越選越奇,選出無知無料的人帶領國家,不衰落才怪。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-8-24 09:01 發表

搵司機

西方政棍兩面三刀 人前人后道德不一樣🤔
這些披著道德高尚 滿口仁義歪論的國家 強調的‘民💩自由‘核心價值觀 🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]