• 瀏覽: 1,997
  • 回覆: 9
12港人前年涉嫌偷渡離港,在內地水域被捕,其中組織他人偷越邊境罪判囚2年的喬映瑜昨天刑滿出獄,轉交本港警方。喬映瑜的案件今早於粉嶺裁...

呢隻曱甴乸一定有美好前途,唔憂食唔憂住...........人生勝利組啦

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2366453/即時-港聞-12港人-喬映瑜被控藏危險藥物及妨礙司法公正-接受隔離案件押9月訊

佢可以繼續在香港享受精彩人生

又要坐,這就是曱甴人生

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-8-23 15:53 發表
又要坐,這就是曱甴人生
到底d曱甴坐監, 會大撤大悟, 諗通左......定怨氣日增????

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-23 16:02 發表

到底d曱甴坐監, 會大撤大悟, 諗通左......定怨氣日增????
諗唔通咪自我了斷囉,我話之佢s

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2022-8-23 16:09 發表

唔死比怨氣節磨成世.....
點解???? 點解咁多人去得佢冇晒前途

同期個個勞得掂.....佢就兜mou

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-23 16:11 發表

唔死比怨氣節磨成世.....
點解???? 點解咁多人去得佢冇晒前途

同期個個勞得掂.....佢就兜mou
有人出番嚟有九肚山豪宅住,轉頭去英國食鬼妹,佢就只係一個used condom

有sales 吾做,係都要坐地屎忽開花🤣

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2022-8-23 16:14 發表

有人出番嚟有九肚山豪宅住,轉頭去英國食鬼妹,佢就只係一個used condom
100隻, 得1隻九肚山豪宅住
搵d富貴手足幫啦

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2022-8-23 16:09 發表

班褔佳死不足惜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]