• 瀏覽: 64,909
  • 回覆: 323
  • 追帖: 1
呢條友又同習大大唱反調,國安法快啲捉佢啦

大陸仲有二千確診每日, . 20就話啫,個數咁大咁輕易放棄 ? , 共產黨 冇咁廢㗎喎 。。 , 跪低等同啲垃圾。

真係長窮難顧

引用:
原帖由 daniel_mk2 於 2022-8-20 17:28 發表
呢條友又同習大大唱反調,國安法快啲捉佢啦
智將文宣部班假西人原來咁支持國安法既

香港人是不是白C?分不清什么是官方什么是個人言論?

放都唔放香港啦, 日日6000幾, 加拿大返黎唔使隔離

相信好快實行

個病開始越傳越弱,習大大都開始出國

有望放寬防疫政策, 好事。 

防疫工作係國家戰略,在敵人撤底倒下之前都唔可能退縮,否則敵人會進一步作出其他病毒攻擊。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-8-20 17:21 發表
對於持續了近三年的新冠疫情,內地一直採取嚴格的管控措施,令到不少民眾產生「防疫疲勞」之感。不過,內地的防疫措施就有望進一步放寬,中國工程院

佢話甲就甲,乙就乙,毫無科學根據。其赴黃泉,一日死幾百人架!

如果是在香港算不算 "煽惑他人違反防疫"

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-8-20 17:31 發表
大陸仲有二千確診每日, . 20就話啫,個數咁大咁輕易放棄 ? , 共產黨 冇咁廢㗎喎 。。 , 跪低等同啲垃圾。
你都知美台呢d, 已經做晒垃圾好耐...

台灣是模範生時垃圾, 定共存時垃圾些呢...

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-8-20 21:08 發表

你都知美台呢d, 已經做晒垃圾好耐...

台灣是模範生時垃圾, 定共存時垃圾些呢...
台灣入境一放寬
那裡仲有以前好成續表睇
又無全民檢測
必定過千過萬宗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]