• 瀏覽: 23,122
  • 回覆: 124
+6
美國聯邦眾議長佩洛西及美國國會議員赴台訪問後,網路論壇PTT有網友爆卦指出,台灣付費給政治公關公司遊說佩洛西赴台,一共花費9400萬元(台幣)。

萊島當然要否認啦! 淨係畀爛西一個都唔止咁少錢啦!?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/800644/台海軍演-網民曝-遊說佩洛西花費9400萬-台官方斥捏造

都是為了錢才去台灣...........你估真的是支持民主自由咩........!!

有錢使得鬼推磨............!!

「已轉請警政署刑事警察局偵辦,以防制假訊息傳播。」
花費嘅數字係喺美國司法部網站揾到㗎,咁都要警察偵辦?
台灣有冇言論自由㗎?

9400萬萊幣都唔夠買枝愛國者

台灣打壓言論自由。

臭西到呆灣柯篤屎原來咁貴架?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-8-6 17:09 發表
台灣打壓言論自由。
絕對無打壓唱好綠蠅嘅言論自由

睇台視頻已不是新聞,人人皆知,1450唔知

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 6-8-2022 17:04 發表
美國聯邦眾議長佩洛西及美國國會議員赴台訪問後,網路論壇PTT有網友爆卦指出,台灣付費給政治公關公司遊說佩洛西赴台,一共花費9400萬元(台幣)。

係9400萬美金

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2022-8-6 17:18 發表

係9400萬美金
講少咗!? 金主會以為菜婆落格??

82歲閪婆仲咁貴

利字當頭,義字行埋一邊?

引用:
原帖由 揚州 於 2022-8-6 17:22 發表
82歲閪婆仲咁貴
驅風

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-6 17:04 發表

假嘢?定係更加多呢?

捏造...係一共花費9400萬元(美金)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]