• 瀏覽: 2,788
  • 回覆: 15
+2
美國太空總署(NASA)9月3日宣布,第二度取消發射阿提密斯1號(Artemis I,又譯阿爾忒彌斯1號,阿提米絲1號,月亮女神1號)計劃的探月火箭,指再次

點解荷里活五十多年前拍到登月片,宜家CG技術咁成熟,都拍唔到條火箭發射成功片嘅?!

美國政府唔係連拍條片嘅錢都無呀?!!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/811141/阿提密斯-nasa第二度取消發射探月火箭

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2022-9-4 00:35 發表
美國太空總署(NASA)9月3日宣布,第二度取消發射阿提密斯1號(Artemis I,又譯阿爾忒彌斯1號,阿提米絲1號,月亮女神1號)計劃的探月火箭,指再次

取消好過飛飛下爆炸

1450~避談

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2022-9-4 00:35 發表

日日攪中國,都只係想繼續做大佬!!
要打仗,都只係想賴債唔還錢姐!!

天宮話一出大氣層就打爆佢

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-9-4 00:37 發表

取消好過飛飛下爆炸
似乎連升離地都未做到就爆!

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2022-9-4 00:41 發表

似乎連升離地都未做到就爆!
聽講支火箭係以前比太空穿梭機用的,太空穿梭機退役後火箭就放係貨倉,宜家因為冇錢所以拿出來改下再用,因為放在貨倉內十幾年,所以會有少少問題。

月亮女神 …再延遲…女神變咗熟女囉。

真係垃圾

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-9-4 00:37 發表

取消好過飛飛下爆炸
屎上最強可能會變成屎上取消發射次數最多嘅火箭

引用:

荷里活大製作,只係喺低清黑白電視上映,五十幾年前真係呃得吓人

荷李活特技也沒落了

你在何處~edd仔

美國應叫黃人搭棚工做場景,肯定升天

搵d 5nm , 3nm  芯片塞住佢囉...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]