• 瀏覽: 7,720
  • 回覆: 31
回歸25周年前夕,社民連前主席黃浩銘表示,昨日(29日)下午被警方國安處搜屋。據他了解,同日有7至8名社民運成員被約談或搜屋,主要問及七一當日行程,惟不便透露其他內容。 強調七一不會有行動 黃浩銘稱,國安處人員昨午約3時,帶同搜查令到他的寓所,搜查約30至45分鐘,惟相關人員沒有帶走他的物品...........



奸邪妖獸聲稱七月一日無任何行動,我絕不會相信。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/回歸25周年-黃浩銘指遭國安搜屋-強調社民連-七-不會有任何行動-032937945.html



提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
呢啲人要拉晒去坐監或者再教育營,先可以確保唔會再搞事再暴動再分裂國家。


小心為上,剛剛香討好多黃人出來搞事,要監察其他媒體,辛苦執法者了。


[隱藏]
爛仔連隻傻西銘成日博出位….
可憐蟲選乜鳩都無份仲做埋監躉,
又想刷存在感作用不大。



2019年暴動已經反晒面,打壓是必然的事,也是理所當然。


呢班始終係社會禍患


引用:
原帖由 剎華 於 2022-6-30 21:06 發表
小心為上,剛剛香討好多黃人出來搞事,要監察其他媒體,辛苦執法者了。
cap佢哋圖報國安



一個冇用監躉


[隱藏]
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-6-30 22:41 發表

cap佢哋圖報國安
我又不想與他們結怨,我只是普通市民,即使行使市民拘捕權,也怕被他們放火燒,所以我還是寄望執法者秉公行義好了,拜託了。

好了,夜了,我去睡了。習大大的消息都沒了,等明天再看電視吧,期待他發表講話。



大話精


呢啲黃屍廢畜仲喺中國香港未走?佢哋已經響咗梨朵,相信今後國安都會定時定後派人搵佢哋問話


挑,哩班人渣D膽色去L咗唧?


一個 on9 的黨派團體


[隱藏]
呢個嘢成個白痴咁, 拉佢返警署拋48先啦。


鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]