• 瀏覽: 15,561
  • 回覆: 227
印度的新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情嚴峻。總理莫迪(Narendra Modi)4月23日與主要氧氣製造商舉行會議,強調有必要維持政府和氧氣製造商之間

沒關係,震旦商人都唔係好想跟身毒人做生意其商譽可想而知

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/616374/印度疫情-莫迪晤氧氣製造商謀對策-印媒-政府不打算從中國進口

熱賣及精選
冇所謂。

如果政府喺呢個時候有呢種想法,對人民嚟講係一種不幸

引用:
原帖由 小魔怪 於 2021-4-24 11:39 AM 發表

佢地寧願到獨逸買都唔會從鄰國震旦進口

可以賣比佢地,最好就拎人仔上門買自攜回國,頂多COD, 要數期就由國家擔保,天竺人信貸記錄

The federal government has activated the Indian railways to move multiple tankers from refilling plants to where it is most needed.

Working with industrial gas major Linde India and others, the government is also using the Air Force's cargo planes to fly empty tankers to production hubs. Refilled oxygen tankers will then move back by road.

The armed forces are importing 23 mobile oxygen generation plants from Germany.

https://www.swissinfo.ch/eng/why ... ases-mount/46560658

不打算   

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
印媒:政府不打算從中國進口..............................關人叉事

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 三級警司 於 2021-4-24 11:25 AM 發表

印度的新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情嚴峻。總理莫迪(Narendra Modi)4月23日與主要氧氣製造商舉行會議,強調有必要維持政府和氧氣製造商之間

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210424/462504332957323264602593.jpeg/jO49aA0LHgv-nJ38L38oWuCKiidEBI1AtMBbsLTAW7A?v=w1280r16_9
係病毒面前講面子,講民主,講自由,講人權……係人類做過最on9既事之一

地球...... 麻 麻 地 !!
引用:
原帖由 三級警司 於 2021-4-24 11:49 AM 發表

佢地寧願到獨逸買都唔會從鄰國震旦進口

可以賣比佢地,最好就拎人仔上門買自攜回國,頂多COD, 要數期就由國家擔保,天竺人信貸記錄

The federal government has activated the Indian railways to move multiple tankers from refilling plant ...
現金交收算啦,最多平過要數期既貨

不要向中國買,靠自己。印度人係堅秋的,千祈唔好買中國的。

引用:
原帖由 小魔怪 於 2021-4-24 11:53 AM 發表

現金交收算啦,最多平過要數期既貨
RMB CASH Only, Euro€/CHF also accepted😏, NO USD/INR

不設送貨/順風到付,只限上門自攜

印度人很可悲

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-4-24 11:56 AM 發表

RMB CASH Only, Euro€/CFH also accepted😏, NO USD/INR
如果佢將人民生死同意識形態綁埋一齊,真係無眼睇

運輸氧氣咁危險,印度自己國內運輸都出問開。就算印度乞求,中國都做唔到啦。

引用:
原帖由 小魔怪 於 2021-4-24 11:39 AM 發表

印度學習歐美清除老弱…減少社會福利開支又可解決人口老化問題

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-4-24 11:25 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210424/462504332957323264602593.jpeg/jO49aA0LHgv-nJ38L38oWuCKiidEBI1AtMBbsLTAW7A?v=w1280r16_9
去求佢老美啦?😜😂😂😂😂😂😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]