• 瀏覽: 1,864
  • 回覆: 45
包括指他出任網台節目主持及演講期間,意圖引起市民憎恨藐視中港政府。 案件本月2日西九龍裁判法院提堂,控方指警方仍需時調查,要求押後案件。國安法指定法官、總裁判官蘇惠德將案件押後至5月10日再訊,拒絕其保釋申請。 被送往荔枝角收押所的傑斯,因有血壓低問題,要留在醫院單人房接受醫...

呢位仁兄靜雞雞走去穿眾籌嘅櫃桶底,暗啞底潛咗幾百萬去炒股,到俾人拉完都仲有面目出嚟扮聖人,叫其他曱甴手足加油云云......

ok 我明!我真係明,曱甴係弱智㗎嘛!但我諗都未至於仲會有手足信佢啩?

點都好啦,叻嘅黃屍曱甴就識穿櫃桶底,再叻啲嘅就直情擸錢帶埋冚家去英國,而就算係渣嘅都識得賣魚旦盤菜俾班懵 L 手足去 cap 水...... 嘩,曱甴界真正係好多猛 “蟲” 呀 (因為全部唔 L 係人) 哈哈哈哈哈哈哈哈哈!😄

真係笑 L 爆正常人類個咀呀!

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20210220/SIU7Z44F4VBLRFWVTAHKJCPKO4/

熱賣及精選
引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2021-2-21 12:29 AM 發表

包括指他出任網台節目主持及演講期間,意圖引起市民憎恨藐視中港政府。 案件本月2日西九龍裁判法院提堂,控方指警方仍需時調查,要求押後案件。國安法指定法官、總裁判官蘇惠德將案件押後至5月10日再訊,拒絕其保釋申請。 被送往荔枝角收押所的傑斯,因有血壓低問題,要留在醫院單人房接受醫...

https://hk.appledaily.com/resizer/AI8hvoUatbBrohX4ThJcOpMHqJ4=/1024x576/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/JFKODC6WZBEVBHI5JYJXFFUZRE.jpg ...
我覺得最好就係唔好再理佢或者報佢~
佢都係想引人地注意啫~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
依家先識驚怕人吾記得呢d曱甴condom

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-2-21 12:39 AM 發表

依家先識驚怕人吾記得呢d曱甴condom
咁講真,呢啲仆街坐完幾碌番出嚟,真係有 L 人識佢咩!濕鳩老曱甴一隻!

唔知佢會唔會有一日响街俾人私了呢?穿櫃桶底喎!搞到咁多手足冇錢打官司要坐 “冤獄” 哇哈哈哈哈哈哈!😄

見友人黎多証明冇走佬, 唔好獨食晒d基金就真

你係大姨媽咩!?
唔好淨係嚟一次!!

曱甴老千

點解隻隻曱甴被拉之後就有病架? 🤔

最衰肥佬黎係都要國安釋法, 法官唔會準保釋架啦, 好好係倉渡過淨底嘅日子

引用:
原帖由 green2016 於 2021-2-21 08:28 AM 發表

點解隻隻曱甴被拉之後就有病架? 🤔
無病點申請保外就醫

又扮病搏同情!

點解佢有被探病特權。
血壓低真係嚴重到要入院?低成點?去法院咁長時間都冇暈,有幾嚴重啊!

佢想薵

我記得你,你叫傑斯呀嘛

血壓低都要住院,怪不得公立醫院病床永遠都係唔夠啦,佢未捕之前唔知有無血壓低,要唔要住院呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]