• 瀏覽: 778
  • 回覆: 17
攬炒派區議員荼毒小學生,被扶植做「黃絲小議員」落區,與老人家爆爭執!年僅11歲小六生王×祖自封「關注組主席」,日前「巡區」期間因噪音問題與一位老伯爭吵被捶肚,攬炒派以為執到寶網上轉發視頻,王×祖竟獲海量黃絲吹捧為「小英雄」。
王×祖來自破碎家庭,自小父母離異,前年暴亂期間他被黃媒洗腦當小學生記者,及後與三名初中生成立所謂地區組織。在涉違國安法的區議員林進背後督師下,王×祖淪為棋子,更受黃媒吹捧,黃之鋒入獄前也在上載二人合照稱「後繼有人」,令小童泥足深陷。王×祖誤入「黃途」,祖母眼濕濕說「擔心個孫的將來」;師長則慨嘆:「佢畀(黃絲)區議員影響得好深!」

嘩 11歲嘅主席 年輕人錢途無可限量!
黃之鋒真係後繼有人啦!

新聞來源連結:
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2021/0126/545678.html

熱賣及精選
小學雞巡區?好大嘅官威!

回覆 引用 TOP

如果系戰區的話呢個小朋友老早就俾人利用來做左人肉炸彈或童兵

回覆 引用 TOP

咪係囉,小學雞即係小學雞學人搞能搞震,文會大供就係請埋啲小學雞做作文,唔怪得做咁耐都係俾人包狗屎

回覆 引用 TOP

小心被自殺。

有黃官守龍門咩法律都毛用。

回覆 引用 TOP

有$途

[hide]http://g.udn.com.tw/upfiles/B_M1/m100227459/PSN_PHOTO/656/f_10768656_1.JPG[/hide]

回覆 引用 TOP

優秀頂瓜瓜

回覆 引用 TOP

呢隻小學雞比我靚仔少少

回覆 引用 TOP

曱甴主席萬歲!
好想知道你老豆點樣晌 你老母塊田 播種 , 交合之後 生出 呢一款變種曱甴, 叻成咁嘅。

會唔會係傳說中嘅禽獸父 交溝畜生母先至產出 變種曱甴奇才?

一奏朝驚裂國瘋 八方阿斗挺哥窮
秦城拿下亡國賊 氣煞主宮臉何容
陣前失掉狼嘶嚎 圍城只有外著湧
迢迢千里洋城箭 和平背后盡張弓
青山依舊長城在 歷盡奸雄血濺濃
往昔三桂扶清帝 如今小將畫葫樽
百載沉鬱洋人弄 奴兒倒豎扮裝蔥
觔斗翻起亡國夢 數典忘祖己技窮

回覆 引用 TOP

幾時會攪到去到幼稚園?

引用:
原帖由 籠中粗野的甩頭 於 2021-1-26 03:33 PM 發表

攬炒派區議員荼毒小學生,被扶植做「黃絲小議員」落區,與老人家爆爭執!年僅11歲小六生王×祖自封「關注組主席」,日前「巡區」期間因噪音問題與一位老伯爭吵被捶肚,攬炒派以為執到寶網上轉發視頻,王×祖竟獲海量黃絲吹捧為「小英雄」。
王×祖來自破碎家庭,自小父母離異,前年暴亂期間他被黃媒洗腦當小學生記者,及後與三名初中生成立所謂地區組織。在涉違國安法的區議員林進背後督師下,王×祖淪為棋子,更受黃媒吹捧, ...
鷹熊出笑年 😂😂😂

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

曱甴無得救,殺它死吧!!!

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hegangbei 於 2021-1-26 04:47 PM 發表

鷹熊出笑年 😂😂😂
d小盤友被人讚兩句,佢地真係以為自己學識如來神掌架。😁😁😁😁😁

引用:
原帖由 manman132003 於 2021-1-26 04:22 PM 發表

幾時會攪到去到幼稚園?
師兄唔記得咗,佔中時已經向幼稚園學生灌輸仇警嗎?當年無記新聞都有播。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中粗野的甩頭 於 2021-1-26 03:33 PM 發表

王×祖來自破碎家庭,自小父母離異,前年暴亂期間他被黃媒洗腦當小學生記者,及後與三名初中生成立所謂地區組織。在涉違國安法的區議員林進背後督師下,王×祖淪為棋子,更受黃媒吹捧, ...
冇嘅,黑暴只想打造第二個痴瘋,而佢老豆老母又想學痴瘋咁,名成利就,想豬籠入水,正一姣婆遇著脂粉客,各取所需,一拍即合。
痴瘋?就日日對住監牢,用完了,可能就嚟要做棄卒。
不過第一個做係天才,第二個就係蠢才了。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]