• 瀏覽: 1,003
  • 回覆: 25
民主黨眾議員埃斯佩拉爾特(Adriano Espaillat)在接種新冠疫苗後,證實確診新冠肺炎。

66歲的埃斯佩拉爾特昨日透過社交平台表示,他於前日證實確診新冠肺炎,現正在家自我隔離。埃斯佩拉爾特表示,自己上周接種了第2劑的新冠疫苗,但仍然感染上新冠肺炎。

埃斯佩拉爾特指,可能疫苗需要更多的時間才能發揮作用。

在國會衝突時,多名眾議員被困在室內,而據悉當中有一名新冠確診者。至今已有4名民主黨議員確診新冠肺炎。

究竟D疫苗得唔得架!.

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1476499/即時-國際-民主黨眾議員確診新冠肺炎-上周曾接種疫苗

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
打完=冇打

回覆 引用 TOP

自己上周接種了第2劑的新冠疫苗,但仍然感染上新冠肺炎。

吊, 打晒2劑都中 起碼21日啦 (隔2-3星期打第2劑)

回覆 引用 TOP

輝瑞可能話,如果無接種,可能死左。

回覆 引用 TOP

又又又又又係輝瑞,不過今次未死人 

95%喎  

黃狗話你唔好彩姐,一定有95%效能 

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q
即係廢

回覆 引用 TOP

輝瑞打死人係常識

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-15 03:26 PM 發表

民主黨眾議員埃斯佩拉爾特(Adriano Espaillat)在接種新冠疫苗後,證實確診新冠肺炎。

66歲的埃斯佩拉爾特昨日透過社交平台表示,他於前日證實確診新冠肺炎,現正在家自我隔離。埃斯佩拉爾特表示,自己上周接種了第2劑的新冠疫苗,但仍然感染上新冠肺炎。

在國會衝突時,多名眾議員被困在室內,而據悉當中有一名新冠確診者。至今已有4名民主 ...
安慰劑🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 年月是流水 於 2021-1-15 03:45 PM 發表

又又又又又係輝瑞,不過今次未死人 

95%喎  

黃狗話你唔好彩姐,一定有95%效能 
佢咁岩係無效果5%, 真係黑仔

回覆 引用 TOP

嘩! 番鬼佬嘢果然勁丫! 有95%以上功效喎! 打完同無打一樣!
曱甴至愛! 真係抵打喇!

不知為甚麼近來不能用 "回復" ,"引用", "編輯" 等所有功能! 只能用快速"回復" 功能, 連出新post都不能。
如閣下用此功能回本人, 只能說很抱歉及實在不能回應回復你的問題! 繼續吹水吧!
接種都冇用, 疫苗唔樂觀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qivvslss 於 2021-1-15 03:58 PM 發表

嘩! 番鬼佬嘢果然勁丫! 有95%以上功效喎! 打完同無打一樣!
曱甴至愛! 真係抵打喇!
巴西話科興51%有效, 香港黑記就不停追問點解要用佢, 依家唔見佢地追問點解要用輝瑞???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-15 03:26 PM 發表

在國會衝突時,多名眾議員被困在室內,而據悉當中有一名新冠確診者。至今已有4名民主 ...
梗係得啦,功效99. 9%, 個d打左疫苗之後面癱,死亡or仍然感染病毒嘅,全部都係個0.1%例外個案,個別例子,YC放心打,你地唔會係個0.1%😁🤭🤭🤭

回覆 引用 TOP

其實接種輝瑞係咪仲危險啲呀,唔死打到你死,無病打到你有病

回覆 引用 TOP

引用:

輝瑞疫苗供應量不足,美國決定先稀釋疫苗,等多啲人可以接種。
佢可能係接種咗稀釋疫苗。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]