• 瀏覽: 1,271
  • 回覆: 24
2020年美國大選(US Election)的點票工作仍未完成,佛羅里達州(Florida)11月6日有兩名總統特朗普(Donald Trump)的女支持者上街參與集會時,遭

敗登支持者真係冇用 都係軟骨頭
要襲擊侵侵支持者當然要用機槍啦

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/545993/美國大選2020-佛州發生襲擊案-兩特朗普支持者中bb彈受傷

會唔會係傻侵自編自導自演?

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-11-7 10:43 PM 發表

會唔會係傻侵自編自導自演?
美國友全部用真槍,
用BB旦,
傻侵支持者咪老屈三歲小朋友啦。
係就用真槍先夠堅,
連汽油彈都冇個,diu

幾時先用實弾

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-11-7 10:24 PM 發表

2020年美國大選(US Election)的點票工作仍未完成,佛羅里達州(Florida)11月6日有兩名總統特朗普(Donald Trump)的女支持者上街參與集會時,遭

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201107/401856791157149696162304.jpeg/qvsoIRti3EEt0t2v45Ycl56z4g9OXGh7O9BdkTvQXZE?v=w1280r16_9
真係假L到,美國十零歲小朋友學校俾人蝦都返屋企攞步槍殺十幾個啦,用BB彈

閒始黎料了,希望下次用真槍👏👏👏

回覆 引用 TOP

種種跡象睇泥,民主黨同拜登可能攪緊政變,賣國了

回覆 引用 TOP

bb  彈?我還以為係火神炮

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95

回覆 引用 TOP

尾共終於吹大雞🐔😎
:全部開箱準備架餐

西人有可口可乐,佢有可防可控
邊個贏都有排亂

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-11-7 23:49 發表

尾共終於吹大雞🐔😎
:全部開箱準備架餐
咦?你“捐"返出來喇?又話呀浸浸拎三百幾票嘅

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb
真的第一次聽到在美國用BB彈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-11-7 11:39 PM 發表

真係假L到,美國十零歲小朋友學校俾人蝦都返屋企攞步槍殺十幾個啦,用BB彈
唔該迫真D啦,陳水扁都唔用BB蛋啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikee 於 2020-11-7 11:50 PM 發表

咦?你“捐"返出來喇?又話呀浸浸拎三百幾票嘅
Peter哥話夠400

射呀射,射他吧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]