• 瀏覽: 529
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
申請保釋被拒的壹傳媒黎智英,本月3日起在荔枝角收押所內被單獨囚禁。今早(6日)近8時,黎智英長子黎見恩及次子黎耀恩再到荔

呢條陳日君又出嚟搏見報!天主教俾你影衰哂。真係耶蘇都留你唔住!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201206/bkn-20201206101201360-1206_00822_001.html

仲有幾條大罪在身,基本上唔使出來了,坐到死為止。

交流分享高解析音乐和电影

回覆 引用 TOP

神棍陳見唔到教宗,見下毒果教主都好開心

回覆 引用 TOP

信相陳日君更擔心係,未來既政治宣傳費,已經無希望

無面見人-->醜
暴力擾民-->惡

和理非只係口號, 醜惡先至係本相
無期望,是不是等同絕望?

回覆 引用 TOP

陳日君點解可以探監

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
神棍問定行情先,為自己遲吓做準備

已到咗人生癲瘋,期望佢一直維持呢個癲瘋狀態

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

泥厠嬰會否自殺老屈hk police?

條神棍去R爛腳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-12-6 11:21 AM 發表

申請保釋被拒的壹傳媒黎智英,本月3日起在荔枝角收押所內被單獨囚禁。今早(6日)近8時,黎智英長子黎見恩及次子黎耀恩再到荔

呢條陳日君又出嚟搏見報!天主教俾你影衰哂。真係耶蘇都留你唔住!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201206/bkn-20201206101201360-1206_00822_001.html
同意
要狠狠對付這些反黨份子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-12-6 11:59 AM 發表

泥厠嬰會否自殺老屈hk police?
一定唔會啦!貪生怕死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-12-6 11:53 AM 發表

已到咗人生癲瘋,期望佢一直維持呢個癲瘋狀態

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。
認同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-12-6 11:51 AM 發表

神棍問定行情先,為自己遲吓做準備
哈哈!係喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-12-6 11:48 AM 發表

陳日君點解可以探監
可能神父、牧師係有特權。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]