• 瀏覽: 1,805
  • 回覆: 37
當奴侵開始鎖國

回覆 引用 TOP

咁呢班契弟未睇唔到肥浸契哥D資訊囉

@walkera2006
@生果轉貼員
@.任展鑾.
@肥矮太空灰
@highbury64
@邦之星
@黑桃A.  
@okla3
@2.0靚仔
@689倒轉又係689
@天佑444
@Peter_H
@WongManTak
@阿柒回歸
@條底褲中間偏黃

一班仆街去尾國搖尾乞憐,想制裁香港政府,點知尾國真係制裁全香港,無一倖免。
要怪就怪黃痴瘋,漢奸李,羅37啦

有無發現...
人一黃, 善良變瘋狂
人一黃, 溫柔變粗暴
人一黃, 愛心變咀咒
民主國家點會咁㗎??
言論自由又無咗 

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
黃人攬炒成功!!

黃人同尾角賣命攪咁大壇野
黃人期望幻想中既  尾軍打救 就冇勒
所得到既只係 尾角切斷同港人關系 

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-12 03:37 PM 發表

咁呢班契弟未睇唔到肥浸契哥D資訊囉

@walkera2006
@生果轉貼員
@.任展鑾.
@肥矮太空灰
@highbury64
@邦之星
@黑桃A.  
@okla3
@2.0靚仔
@689倒轉又係689
@天佑444
@Peter_H
@WongManTak
@阿柒回歸
@條底褲中間偏黃 ...
佢哋有直線架

成人話人唔透明嘅,其實佢自己先最唔透明。
黑箱作業。

一憎沉默大多數!!二憎曱甴!!

回覆 引用 TOP

又話民主國家有自由
點解唔俾人睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 全馬 於 2020-10-12 03:37 PM 發表

一班仆街去尾國搖尾乞憐,想制裁香港政府,點知尾國真係制裁全香港,無一倖免。
要怪就怪黃痴瘋,漢奸李,羅37啦
香港人自己爭取攬炒香港的……咪好囉香港人自己受返晒班垃圾諗著草去做難民架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-12 03:29 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201012/photo/bkn-20201012132005417-1012_00972_001_01b.jpg?20201012144206

疑地域封鎖 港用戶無法瀏覽部分華府網站
10月12日(一) 14:39更新 13:20建立   

英國《金融時報》周一(12日)報道,香港用戶近月無法瀏覽至少兩個美 ...
腦殘網頁,唔睇冇損失

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-12 03:29 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201012/photo/bkn-20201012132005417-1012_00972_001_01b.jpg?20201012144206

疑地域封鎖 港用戶無法瀏覽部分華府網站
10月12日(一) 14:39更新 13:20建立   

英國《金融時報》周一(12日)報道,香港用戶近月無法瀏覽至少兩個美 ...
美國領導掩耳盜鈴。
你公開得出去嘅資料,兜個圈點都可以攞到。
呢啲資料唔關國家安全事吧!

回覆 引用 TOP

好曪求仁得仁,恭喜發財,又為藍C帶來夢寐以求的生活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-10-12 03:39 PM 發表

民主國家點會咁㗎??
言論自由又無咗 
民主係俾支持民主人士享用的,明嗎柒碌

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]