• 瀏覽: 5,454
  • 回覆: 90
近日有不少「黃店」執笠或想執笠!「黃絲」網民「Qüentin Au」日前喺fb群組「將軍澳主場」貼咗張民建聯立法會議員葛珮帆海報嘅舖頭出嚟,話「岩(啱)岩(啱)經過發現富寧間『良心』裝修工程變左(咗)咁樣。有無人知搬左(咗)去邊?等有人問起都介紹返。」佢仲貼埋間「黃店」之前貼晒文宣嘅相出嚟,唔少「黃絲」都覺得傷感憤怒,有人甚至留言暗示要去搞葛珮帆間議員辦事處︰「洗(使)吾(唔)洗(使)再『裝修』多次?」

輸人輸埋陣,真係越嚟越難睇

新聞來源連結:

https://www.dotdotnews.com/a/202 ... b0496631676864.html

黃店根本就無生存空間,捱落去只是燒銀紙的遊戲

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2020-9-29 04:57 PM 發表

黃店根本就無生存空間,捱落去只是燒銀紙的遊戲
200幻人都冇生存空間?

唔好得個講字,講完唔做正契弟。
咩黃色經濟圈都係得啖笑,執笠好正常,手足十個有七個唔係學生就無業。
我比錢黎食飯、買衫仲要睇你咩顏色?
咁巴鳩閉,跌左都唔幫襯d所謂「黃店」啦。

黃店只有曱甴先去幫趁

舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!
引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-29 05:00 PM 發表

200幻喎,噉都要執笠?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-29 04:53 PM 發表

近日有不少「黃店」執笠或想執笠!「黃絲」網民「Qüentin Au」日前喺fb群組「將軍澳主場」貼咗張民建聯立法會議員葛珮帆海報嘅舖頭出嚟,話「岩(啱)岩(啱)經過發現富寧間『良心』裝修工程變左(咗)咁樣。有無人知搬左(咗)去邊?等有人問起都介紹返。」佢仲貼埋間「黃店」之前貼晒文宣嘅相出嚟,唔少「黃絲」都覺得傷感憤怒,有人甚至留言暗示要去搞葛珮帆間議員辦事處︰「洗(使)吾(唔)洗(使)再 ...
國安法。

回覆 引用 TOP

表面係裝修公司
實際係提供架生比曱甴去裝修其他舖
所以而家驚到腳軟走佬呀

回覆 引用 TOP

夠膽裝修仲好,可以拉埋入去坐,一係走佬去台灣

回覆 引用 TOP

阿叉唔知愛國係一門生意咩

有d野過到自己先得嘅!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-9-29 05:02 PM 發表

黃店只有曱甴先去幫趁
曱甴食完後還要不給錢,指指鼻哥就走人。

回覆 引用 TOP

就睇藍營kol點擊率, 點讚率都贏黃屍Kol 9條街。 黃店已失藍人客,得罪埋業主, 如果冇性價比吸唔到黃根本做唔落去。😂😂

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
黃狗就係賤,做乜都唔掂

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-29 05:00 PM 發表

200幻人不如返去救番12人返嚟先啦!200幻人喎!老解100幻都無,唔係驚呱!

回覆 引用 TOP

你估間間黃店好似聾暪咁成功,識得吸食血饅頭上晒岸

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]