• 瀏覽: 1,504
  • 回覆: 24
啲「香討專家」會唔會話啲 DNA 會唔會送中㗎???

政府早前推出新一代智能身份證,入境事務處今日(19日)宣布,1970、1971或1972年出生的香港居民,可於今年11月

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201019/bkn-20201019150030464-1019_00822_001.html?refer=hn2&fbclid=IwAR1vaZ2_sthyx2c-xEwFPlFentSa7M3Wn9dqbZ_xKhVPZKz-5nqIOPxCxxs

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
奸邪妖獸曰:「所有個人私隱會送交中國政府。拒絕換證!」

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-20 07:50 AM 發表

奸邪妖獸曰:「所有個人私隱會送交中國政府。拒絕換證!」
點會唔換呀,佢哋得把口,身體老實到日日出汁。

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-10-20 07:52 發表

點會唔換呀,佢哋得把口,身體老實到日日出汁。
好似想拖長來做,但咁會唔會打亂了政府原先安排?

點解唔公佈年底前應換的人可以任何時間約換証?

COVID下,多人一齊去會加大中招風險,會唔會取消與長者及傷殘人仕同行服務?改為幫佢地預約搵南接佢地去換証??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-10-20 07:43 AM 發表

啲「香討專家」會唔會話啲 DNA 會唔會送中㗎???

政府早前推出新一代智能身份證,入境事務處今日(19日)宣布,1970、1971或1972年出生的香港居民,可於今年11月

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201019/photo/bkn-20201019150030464-1019_00822_001_01b ...
狗奴才唔使換,因為已經導入咗晶片😂😂😂

網上兇狠,現實碌撚。
我要憎普選 !!
引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2020-10-20 03:31 PM 發表

狗奴才唔使換,因為已經導入咗晶片😂😂😂
班「黃C9奴才」個個都導入咗晶片????

提示: 違規內容已被屏蔽
網上兇狠,現實碌撚。
我要憎普選 !!
引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2020-10-20 03:46 PM 發表

即係你仲未有晶片,仲未通過國家嘅審查,同志仍需努力🤭
我係藍絲喎,你搞錯咗我係果班「仆街黃C9奴才」啦。
其實一睇我嘅留言就知我同班「黃C9奴才」嘅分別。
班「黃C9奴才」奴性太強,大台放啲晶片入去,先可以管到呢班無人性㗎。

網上兇狠,現實碌撚。
我要憎普選 !!
幾時到92年、98年同03年換證?

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-10-20 04:39 PM 發表

條飛天黃嫁,美狗奴才
@ChiNa使用支付寶

回覆 引用 TOP

網上兇狠,現實碌撚。
我要憎普選 !!
引用:
原帖由 邦之星 於 2020-10-20 04:39 PM 發表

條飛天黃嫁,美狗奴才
得一百萬人鬆D做武漢肺炎檢測,就知幾多藍人驚DNA被採集

引用:
原帖由 ChiNa使用支付寶 於 2020-10-20 04:49 PM 發表

得一百萬人鬆D做武漢肺炎檢測,就知幾多藍人驚DNA被採集
武肺真心勁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]