• 瀏覽: 14,145
  • 回覆: 189
第6屆立法會將延任不少於1年,但民主派議員舉棋不定,要等埋民調結果才決定係咪接受延任。繼早前先後2次民調分別有逾6成及近

大x獲? 個受訪調查係咪假架 唔知黃議員會用咩藉口留任呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200914/bkn-20200914171833471-0914_00822_001.html

奸邪妖獸惡有惡報。

回覆 引用 TOP

攬炒派最想老政黨全部退位,好讓佢哋全數當選。

要建立全港教師政治取向資料庫
整頓司法機關,刻不容緩!

回覆 引用 TOP

潮流興對等 不再需要弱勢社群瓜瓜叫
美國要對等
6眼要對等
日本要對等
歐盟要對等
民主派書生要世代婆嗎

西人有可口可乐,佢有可防可控
民調只計贊成留任,最後應該100%支持留任

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-14 06:29 PM 發表

潮流興對等 不再需要弱勢社群瓜瓜叫
美國要對等
6眼要對等
日本要對等
歐盟要對等
民主派書生要世代婆嗎
潮流興對等?得咩?美國黑人仲打緊喎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9big 於 2020-9-14 06:19 PM 發表

大x獲? 個受訪調查係咪假架 唔知黃議員會用咩藉口留任呢?

唔緊要,再收窄個民調範圍,唔得再收,最後可能民調只限係黨內常委!

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
只為糧支,龍門任佢擺,民意參考下

回覆 引用 TOP

好呀踢走反對人士,冇反對以後仆街冇得底頼

回覆 引用 TOP

民主黨都唔民主嘅,投票又話唔計

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-14 06:36 PM 發表

唔緊要,再收窄個民調範圍,唔得再收,最後可能民調只限係黨內常委!
有一個撐留任都留

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
民婤呢啲嘢都好信😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-9-14 06:44 PM 發表

有一個撐留任都留
因為要專重所有民意!

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-14 06:51 PM 發表

因為要專重所有民意!
都係選民嘅聲音

回覆 引用 TOP

犯民政棍搞完一場馬騮戲之後, 個個悶聲發大財, 十月立法會開會就靜靜雞入去打卡.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风
主題標籤 #立法會
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]