• 瀏覽: 1,068
  • 回覆: 18
壹傳媒(00282)股價早前異動,警方事後拘捕15人涉串謀詐騙及洗黑錢。消息一出,壹傳媒股價隨即大插水,最多急瀉21.6

大寧樂! 起美國造市仲罰得重過國安法, 香港就唔知

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200910/bkn-20200910135436799-0910_00822_001.html

熱賣及精選
嗱, 咁就啱喇, 對住毒果, 要窮追猛打

呢單嘢證監會無將柒全媒停牌難辭其究

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-10 02:36 PM 發表

呢單嘢證監會無將柒全媒停牌難辭其究
呢單野,要捉幕後大佬.

唔好搵魚毛來填數...

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-10 02:31 PM 發表

壹傳媒(00282)股價早前異動,警方事後拘捕15人涉串謀詐騙及洗黑錢。消息一出,壹傳媒股價隨即大插水,最多急瀉21.6

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200910/photo/bkn-20200910135436799-0910_00822_001_01b.jpg?20200910141752

大寧樂! 起美國造市仲罰得重過國安法, 香港就唔知:smi ...
$1.8訓身買嗰啲on🐶曱甴呢次真係on🐶🐶了。

咪玩啦... 無證監幫手... 
又點會個主席俾人拉左都唔停牌?! 

點止造巿咁簡單吖~ 

「被捕人年齡介乎22至53歲、其中6人無業。被捕人中一名梁姓男子有黑社會背景」

原來比黑社會呃晒啲錢曱甴好柒呀!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-9-10 02:43 PM 發表

「被捕人年齡介乎22至53歲、其中6人無業。被捕人中一名梁姓男子有黑社會背景」

原來比黑社會呃晒啲錢曱甴好柒呀!
出post 叫人買282果D宜家震過貓王

凍結黑金戶囗

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-10 02:43 PM 發表

毒果轉貼員點解冇搶先轉貼嘅? 係咪去左物色高樓大廈?
毒果轉貼員都係受害人 睇怕價高入唔少, 而家應該走咗去揾肥仔黎要求比個膠袋 做乜伙記都唔早單聲

引用:
原帖由 必佬 於 2020-9-10 02:40 PM 發表

$1.8訓身買嗰啲on🐶曱甴呢次真係on🐶🐶了。
之前仲有KOL話入左貨 撐毒果
係呀 我講緊你呀

當時我真係笑左
買股票就話撐毒果 究竟有幾無知先講得出
當然啦 而家警方做緊野
當日大大聲叫人入貨果班 應該都係受查對象

無既 而家咪當課金囉
反正佢地都眾籌開啦
你地唔課金 點樣變成機票 服務式住宅 車 樓 電腦 IPHONE
以及吃喝玩樂開支

睇嚟都無捉到幕後班友,呢班應該都係出面嘅傻仔!
不過起碼好過無!
唔知個官會唔會話佢哋青年才俊,無罪釋放

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]