• 瀏覽: 2,621
  • 回覆: 30
熱賣及精選
阿一~尋晩新界北有2個同名同姓既系其他正苦部門~

呢個九龍東既黃宇冰個名又甘岩系領展d舗~先生定小姐來呀???國安公署鄭署長真系慘~代你做野做到扒哂街!!!

相信習大中央好想知特9英個仆街插左幾多走狗系警隊做所謂特務警察!!!

報警時間有record

第一次人到又有record

第二次到又有

Check真係幾多分鐘就係幾多,呢個咪係真相!

之前講乜都好,有誤咪跟事實糾正囉,有乜問題?

明啦,YC 一直拎住38分鐘呢樣扇動仇警,叫左幾百萬次咩721唔見人後,家下7左咪發癲再屈人改歷史,唔通YC會認衰咩接受真相咩,一次都未見過囉

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-27 11:43 PM 發表

新界北總區刑事總部高級警司陳天柱昨日一番「洗白7.21元朗恐襲」的言論,企圖竄改7.21歷史,激起全港人的憤怒,神隱多時的警務處處長鄧炳強今日高調見記者,指陳天柱「勢均力敵、旗鼓相當」的評論為不必要,亦堅持警方接報後39分鐘才到場的言論。

https://hk.appledaily.com/resizer/zWMHQgFfIkd_JDsStZEshzUMA_U=/1920x1080/filte ...
收皮啦毒果😝

毒果米日L日篡改事實,吳系轉貼狗有L工開呀

咁831到底有冇死人??? 有冇篡改歷史???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-28 09:03 AM 發表

咁831到底有冇死人??? 有冇篡改歷史???
聽講好猛
https://m.youtube.com/watch?v=3JX1RDUri9E

係咁上下

呢D 就係毒果同鍵盤曱甴既思想: 如果真正市民同曱甴犯罪, 淨係可以拉市民, 唔可以拉曱甴.

gphone + 李柱銘etc 改晒口話唔支持港獨就真係篡改歷史啦

引用:
原帖由 o12345o 於 2020-8-28 12:07 AM 發表

報警時間有record

第一次人到又有record

第二次到又有

Check真係幾多分鐘就係幾多,呢個咪係真相!

之前講乜都好,有誤咪跟事實糾正囉,有乜問題?

明啦,YC 一直拎住38分鐘呢樣扇動仇警,叫左幾百萬次咩721唔見人後,家下7左咪發癲再屈人改歷史,唔通YC會認衰咩接受真相咩,一次都未見過囉 ...
班傻仔信咗成年唱咗成年屈咗成年好難接受真相,資料又有錯咗咪更正返有咩問題呀,到時單野去到法庭邊有得呃.好似死咗嗰條靚妹啲文宣不停講話佢阿媽唔係佢阿媽,而家去到法庭咪知道邊個係佢阿媽囉唔止阿媽連佢外公都見到埋呀.嗰班人做文宣真係要呢傻仔㗎咋正常人好難相信佢哋啲大話文宣.

引用:
原帖由 tri333 於 2020-8-28 11:32 AM 發表

班傻仔信咗成年唱咗成年屈咗成年好難接受真相,資料又有錯咗咪更正返有咩問題呀,到時單野去到法庭邊有得呃.好似死咗嗰條靚妹啲文宣不停講話佢阿媽唔係佢阿媽,而家去到法庭咪知道邊個係佢阿媽囉唔止阿媽連佢外公都見到埋呀.嗰班人做文宣真係要呢傻仔㗎咋正常人好難相信佢哋啲大話文宣. ...
因為冇腦 + on 99信, 攪到坐監有案底.........好冇非士架香港人成日要認叻架ma............

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]