• 瀏覽: 1,958
  • 回覆: 34
第三波新冠肺炎疫情一發不可收拾,政府專家小組在疫情爆發初期已多番警告源頭很可能是海外輸入的豁免檢疫人士,惟一意孤行的政府...

一句嚴肅跟進

又可了事

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200729/mobile/bkn-20200729033025815-0729_00822_001.html

嚴肅跟進? 總之邊個高官提出同推行豁免檢疫呢個政策出嚟害市民, 唔該佢自動自覺出嚟被問責。

屌妳老味 一早封機場就唔撚會爆成咁

餵~幫特9英同建制犯民做場大龍鳳玩9習大中央系咪好好玩姐??聽日又作死幾多人呀??

喂!!!醫學會蔡堅系邊呀??你醫人定醫動物架??咩你都可以入獸醫管理局到做委員既??嘩!!!去你到睇醫生既客你當佢人定狗呀??

吊~原來你俾過票特9英架??怪不得你系甘反啦!!!

特9英你個死仆街不如光明正大出黎反習反中央啦!!!你個黑社會系度鬼鬼鼠鼠甘反~反到你甘9肉酸~做漢奸做到你甘onL9!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~
受感染群組既食肆點解大部份伺服器ip系老美既??

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~
邊次會有事???
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2020-7-29 04:24 AM 發表

嚴肅跟進? 總之邊個高官提出同推行豁免檢疫呢個政策出嚟害市民, 唔該佢自動自覺出嚟被問責。

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

一直五比豁免就五會有第三波,五洗全港市民執手尾,飲食業戶外工作個啲先最慘。錯又五認,一直話第三波五係呢批豁免人士帶黎,甘多專家都分析左都話係,仲要死撐,本身對呢個政府冇希望,處事五當機立斷,出事搵左藉口先再補飛,好心學下隔離埠啦。

後乃肅之,

前不嚴乎?
引用:
原帖由 sunvoice 於 2020-7-29 04:04 AM 發表

第三波新冠肺炎疫情一發不可收拾,政府專家小組在疫情爆發初期已多番警告源頭很可能是海外輸入的豁免檢疫人士,惟一意孤行的政府...

?20200729033341

一句嚴肅跟進

又可了事

新聞來源連結:
ht ...

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........
引用:
原帖由 win2win 於 2020-7-29 07:38 AM 發表

後乃肅之,

前不嚴乎?

害港人者,

實惡吏也。

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........

回覆 引用 TOP

又唔向美國封關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-7-29 04:26 發表

屌妳老味 一早封機場就唔撚會爆成咁
仲有海員

咁長時間,更大件事!

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
引用:
原帖由 somatt 於 2020-7-29 06:42 AM 發表

一直五比豁免就五會有第三波,五洗全港市民執手尾,飲食業戶外工作個啲先最慘。錯又五認,一直話第三波五係呢批豁免人士帶黎,甘多專家都分析左都話係,仲要死撐,本身對呢個政府冇希望,處事五當機立斷,出事搵左藉口先再補飛,好心學下隔離埠啦。 ...
幾時有豁免架?唔係一早有咩?

回覆 引用 TOP

1/7 後先豁免?

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-7-29 08:40 發表

1/7 後先豁免?
可以咁講

七一前,菲律賓人未上街示威,所以感染人數少

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
政府做野洗你教?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]