• 瀏覽: 10,282
  • 回覆: 129
白宮經濟顧問庫德洛(Larry Kudlow)8月19日表示,總統特朗普(Donald Trump)有意在字節跳動出售TikTok在美國的業務時,阻止中國分到相關收益。他

國際大盜真係冇改錯名

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/513097?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 bennylcn 於 2020-8-20 07:30 AM 發表

白宮經濟顧問庫德洛(Larry Kudlow)8月19日表示,總統特朗普(Donald Trump)有意在字節跳動出售TikTok在美國的業務時,阻止中國分到相關收益。他

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200717/360619518747348992.jpeg/o9dJbqYSe3OFJx6TrIzO52ap1QQ3j1aYOaq5Lzmq ...
咁就唔好賣啦。。。。。等佢執好過

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”

回覆 引用 TOP

順口開河

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
咁仲有邊個仲敢去美國投資?

老共一毫子都唔洗旨意分到!

實無你份
引用:
原帖由 archress 於 2020-8-20 10:00 AM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 archress 於 2020-8-20 10:00 AM 發表

真係冇所謂, 大陸大把錢........美國就肉酸lor

學北南韓咁,成棟大廈炸咗佢,一拍兩散!

回覆 引用 TOP

只係經紀

以色列-阿聯猶,呢單抽傭仲咁呀

回覆 引用 TOP

錢銀事少,反侵同揭露美國實況事大。

回覆 引用 TOP

其實美國應該都幾唔惦下,一間公司仔嘅錢都要貪!

引用:
原帖由 老納 於 2020-8-20 10:09 AM 發表

其實美國應該都幾唔惦下,一間公司仔嘅錢都要貪!
好小家, 大方D, 呢D收購值得幾多錢? 成個劫匪咁樣仲話自己係世界一哥

澳門賭埸,一視同仁。

ho76
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-20 10:11 AM 發表

好小家, 大方D, 呢D收購值得幾多錢? 成個劫匪咁樣仲話自己係世界一哥
鬼叫佢窮咩

回覆 引用 TOP

沒有此帳戶
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]