• 瀏覽: 2,640
  • 回覆: 64
【Now新聞台】政府專家顧問許樹昌擔心,現時不少個案源頭不明,疫情可能會持續一段時間,呼籲市民減少到街市,有市民表示會減少出外買菜的次數。

點解政府take佢advice出事時,佢仲出黎講到係政府問題,同佢無關咁?

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/local/player?newsId=399297

熱賣及精選
盲反話:

政府採納意見,做得好,係意見俾得好,同政府無關。唔叫唔做,政府垃圾。

政府採納意見,效果差,就會係政府做得差,政府垃圾。

所以究竟想點?

回覆 引用 TOP

呢條磚家又黎公我贏,字你輸啦

果D 收十幾二十萬一個月的政府高官, 只係識listen and do?
咁炒哂佢地都得啦.

政府採納意見,做得好,係意見俾得好,同政府無關。唔叫唔做,政府垃圾。
政府採納意見,效果差,就會係政府做得差,政府垃圾。
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-30 01:45 PM 發表

果D 收十幾二十萬一個月的政府高官, 只係識listen and do?
咁炒哂佢地都得啦.

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

班盲反永遠唔會輸
引用:
原帖由 小小明星123 於 2020-7-30 01:43 PM 發表

呢條磚家又黎公我贏,字你輸啦

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
三日重係百過應馬上超級辣招

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

呢3個磚家,日日都馬後炮架啦
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-7-30 02:04 PM 發表

班盲反永遠唔會輸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbqiller 於 2020-7-30 01:08 PM 發表

【Now新聞台】政府專家顧問許樹昌擔心,現時不少個案源頭不明,疫情可能會持續一段時間,呼籲市民減少到街市,有市民表示會減少出外買菜的次數。

點解政府take佢advice出事時,佢仲出黎講到係政府問題,同佢無關咁?

新聞來源連結:

http ...
呢啲垃九圾專家靠佢抗疫真係死得人多,又要扮道德撚,香港人少少嘢都忍受唔到自己病死只好怪自己

餵~柒9鵝正苦咪L學特9英個仆街甘冇記性呀~6月16系你地開始做第三波大龍鳳谷七一~

【明報專訊】食物及衛生局昨日公布放寬防疫措施,酒吧、戲院、夜店等場所的入座率或容納上限由一半增至八成,宗教活動的容納人數亦增至八成,而50人「限聚令」延長14天,上述措施均生效至7月16日。有專家認為放寬措施側重室內場所及「不平衡」,建議放寬50人限聚。

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-7-30 02:04 PM 發表

班盲反永遠唔會輸
香港人真係白痴到極點,自己病死自己怪自己,買盒飯點樣可以食得舒舒服服都要人同佢諗埋,全世界我唸最弱只有香港

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2020-7-30 02:10 PM 發表

呢啲垃九圾專家靠佢抗疫真係死得人多,又要扮道德撚,香港人少少嘢都忍受唔到自己病死只好怪自己
俾advice無問題。衰左就一起take responsibility我唔理藍黃一樣支持。但而家衰左仲插番take佢advice嘅太PK了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbqiller 於 2020-7-30 01:08 PM 發表

新聞來源連結:

http ...
不負責任的專家....

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

開頭受感染既食肆~全部都系老美伺服器ip既??特9英個仆街叫人播毒呀??

ringo hut執得甘快既??你伺服器ip系日本大阪播!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]