• 瀏覽: 905
  • 回覆: 14
美國種族歧視爭議在全國爆發,美國社交網巨擘Facebook(Fb)周二(2日)宣布,因應有白人民族主義組織鼓吹在當前反種...

厚臉書員工終於明白豬西八戒心腸與雞佬侵一樣咁毒!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200603/mobile/bkn-20200603220051118-0603_00972_001.html

蜥蜴人

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]

回覆 引用 TOP

侵而家唔用twitter治國
轉用facebook治國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-6-4 12:34 AM 發表

美國種族歧視爭議在全國爆發,美國社交網巨擘Facebook(Fb)周二(2日)宣布,因應有白人民族主義組織鼓吹在當前反種...

?20200604000059

厚臉書員工終於明白豬西八戒心腸與雞佬侵 ...
浸浸是皇,有權使用暴力。
支持浸連任

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-6-4 01:14 AM 發表

浸浸是皇,有權使用暴力。
支持浸連任
見到個小丑就唔開胃,唔想佢連任!

朱克伯格嘅消極態度同香港班曱甴一樣,冇視美國黑警暴力,美化美國黑警暴力,……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-6-4 03:21 AM 發表

見到個小丑就唔開胃,唔想佢連任!
我想佢連任,佢唔連任美國無咁易玩完
佢破壞力驚人

咁我都支持下囉😅

回覆 引用 TOP

美警殺黑人:柒普Fb貼文涉煽動暴力
朱克伯格消極態度掀辭職潮!

回覆 引用 TOP

美警殺黑人:
柒普Fb貼文涉煽動暴力,
朱克伯格消極態度掀辭職潮!

回覆 引用 TOP

即將有大事 而且每一都是突發

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

FB撐暴可恥

回覆 引用 TOP

FB係政府某部門出錢養的嘛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人世人 於 2020-6-4 07:46 AM 發表

我想佢連任,佢唔連任美國無咁易玩完
佢破壞力驚人
x2~淨係每日聽佢講下野都已經夠歡樂la~

回覆 引用 TOP

厚臉輸本身任務之一就係幫助CIA 喺目標地區策動顏色革命

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]